Rezerva veze výhru z Jablonce

Ve čtvrtém kole druhé ligy Severní Čechy odehrála naše záloha utkání proti Jablonci, který v dosavadním průběhu ještě neprohrál. První prohru mu ale uštědřili právě naši házenkáři. Více informací k utkání si přečtěte v článku.

4.kolo 2.liga SVČ:

ElektroPraga Jablonec – HK .A.S.A. Město Lovosice
17:23 (6:10)
mub_cn007

V zápase se nám dařilo od počátku budovat vedení, které jsme ze svých rukou nepustili až do samého konce. Vydařil se nám vstup do střetnutí, kdy jsme vedli rozdílem 3-4 branek. Výborná obrana ve spolupráci s brankářem dovolili Jablonci skórovat jen velmi sporadicky a přestože ani naši hráči nebyli při střelbě úspěšní tak, jak bychom si představovali, výsledkem bylo poločasové vedení 10:6.

Ani ve druhém poločasu jsme vedení ze svých rukou nepustili. Soupeři se podařilo v 52.minutě stáhnout náš náskok již jen na rozdíl dvou branek (15:17), ale během pár minut jsme odskočili opět na čtyřgólový rozdíl a v závěru svoje vedení ještě navýšili na konečných 23:17.

V tabulce patří našim hráčům druhá příčka. Srdečně zveme naše fanoušky na další utkání, které se hraje v neděli 20. října od 16hodin v hale Chemik, a ve kterém přivítáme vedoucí celek soutěže, tým z Libčic nad Vltavou.

Komentář vedoucího týmu Tomáše Bartha: „potvdili jsme dobrou formu a doplnili tak výborné výsledky našeho áčka. Podařilo se nám zvítězit na palubovce Jablonce, který dlouhodobě patří mezi špičku soutěže. Od začátku nám fungovala velmi dobře obrana, která povolila pouze šest branek. Méně už se nám dařilo v útoku, kde jsme neměli takovou střeleckou úspěšnost. Je potřeba vyzdvihnout výkon brankáře Jakuba, který měl nevídaných 63% úspěšnosti zákroků. Pochválit je ale třeba všechny hráče.“

Sestava a branky Lovosic: Jošt, Jakub – Semerád 2, Házl Pavel 1, Franc 5, Machač 4, Bucek, Mikš 1, Hrdlička 3/1, Pěkný, Barth 1, Házl Michal 2, Smetana 3/2, Honzík 1

Branky ze 7m hodů: 2 – 2
vyloučení: 1 – 3
rozhodčí: Kasík, Štrébl
diváků: 70

Statistiky zápasu na chf.cz

Kategorie: aktuality, tým "B"