Mladší dorostenci vezou body z Plzně

V sobotu 22. února 2014 odcestovalo mužstvo mladších dorostenců sehrát druhé jarní kolo soutěže a to do zrekonstruované městské sportovní haly na Slovanech v Plzni. Mladým Lovcům se pak podařilo navázat na výhru z minulého kola a i tentokrát získali oba body.

1. liga ml.d., 13.kolo:

SSK Talent 90 Plzeň  –  HK .A.S.A. Město Lovosice
30:35 (16:16)

Utkání bylo od začátku opět velmi vyrovnané a ani jednomu ze soupeřů se nedařilo odskočit na výraznější brankový odstup. Domácí na nás od začátku vyrukovali s osobkou na naše dvě spojky a minimálně jednu pak praktikovali téměř po celé utkání. Díky několika našim technickým chybám šli domácí v 17. minutě do vedení 11:7, ale velmi rychle jsme se dostali opět do hry a do šaten se šlo za nerozhodného stavu 16:16.

Podobný obraz hry pokračoval i po přestávce, pouze však s tím rozdílem, že se nám stále dařilo držet mírné vedení. V poslední desetiminutovce jsme pak dokázali vedení navýšit a udržet až do závěrečného hvizdu a vybojovali jsme tak cenné vítězství 35:30.

Naše družstvo ukázalo větší touhu po vítězství a podalo kvalitní kolektivní výkon, za který bylo po zásluze odměněno ziskem dvou bodů na hřišti soupeře.

Sestava a branky Lovosic: Dojčinovič, Vodička – Poráč 1, Provinský 7/2, Motejl 4, Gebhart 1, Karlovec 1, Konárik 14, Mareš 1, Čech 4, Čepelák 2, Lichtenberg 1

7m hody: 1/1 – 2/2
vyloučení: 4 – 2
rozhodčí: Navrátil, Šiška
diváků: 60