Starší žáci na turnaji v Ústí nad Labem

Oba týmy starších žáků odehrály v neděli 20.9. 2015 druhý turnaj regionální soutěže v Ústí nad Labem. Oba týmy jsme posílili o vybrané mladší žáky, kteří se starších soupeřů nezalekli a předvedli se jako skvělí bojovníci, kteří umí hrát pohlednou házenou.

TÝM A:

Brankáři: Fanda Tietze, Vojta Kalivoda

Hráči: Honza Durček (23 branek), Dan Dojčinovič (11), Kilián Malý (4 ), Martin Prášil (17), Šimon Šmíd (11), Víťa Svoboda (17), Tomáš Limberk (3) a Honza Sozanský

Družstvo A se prvního turnaje v Děčíně nezúčastnilo, a tak byl ústecký turnaj pro nás premiérou. Cíl v regionální soutěži je jednoduchý. Chceme postoupit do žákovské ligy z prvního místa. V Ústí nad Labem jsme všechna utkání vyhráli a první krok je splněn. Ovšem za předvedený výkon rozhodně pochavlu nezasluhujeme. Družstvo nepředvedlo stejné výkony jako v letní přípravě a ve většinu hrací doby jsme se trápili v obraně a v útoku, trestuhodně neproměňovali vyložené šance. Doufáme, že nás jen postihla nervozita z prvního turnaje a další utkání odehrajeme v rychlejším tempu jako v letní prípravě.

HK FCC MĚSTO LOVOSICE A – HK TYGŘI ÚSTÍ NAD LABEM 24:9
LOKOMOTIVA LOUNY – HK FCC MĚSTO LOVOSICE A 12:18
HK FCC MĚSTO LOVOSICE A – HK FCC MĚSTO LOVOSICE B 26:21
HK BANÍK MOST – HK FCC MĚSTO LOVOSICE A 17:20

TÝM B:

Brankář: Lukáš Lukáč

Hráči: Pepa Staněk (33), Kuba Donát (10), Michal Burgr (8), Radim Vosický (2), Matěj Štolba (7), Michal Bednařík (2), Tomáš Lopata (5), Víťa Burša, Šimon Heller (2).

Družstvo B doplňujeme hráči z mladších žáků. Už v Děčíně ukázali, že házenou hrát dovedou a mezi starší spoluhráče skvěle zapadli. Béčko dokázalo v Děčíně vyhrát pouze 1 utkání osobní obrany. V Ústí jsme se zlepšili, kluci získali 2 remízy v osobních obranách a zvítězili v utkání proti Mostu. Kuba Donát, Michal Burgr a Pepa Staněk jsou klíčoví hráči a jejich úkolem je dirigovat hru, brát na sebe odpovědnost při rozhodování. To se nám v Ústí celkem dařilo. Celý tým bojoval a k lepším výsledkům nám chybělo opravdu málo. Jsme přesvědčeni, že se budeme turnaj od turnaje zlepšovat. Vždyť v zápasech proti Ústí a Lounům nám k výhrám chyběly 3 branky.

HK BANÍK MOST – HK FCC MĚSTO LOVOSICE B 13:18
HK FCC MĚSTO LOVOSICE B – HK TYGŘI ÚSTÍ NAD LABEM 14:15
HK FCC MĚSTO LOVOSICE A – HK FCC MĚSTO LOVOSICE B 26:21
LOKOMOTIVA LOUNY – HK FCC MĚSTO LOVOSICE B 18:16