Dorostencům se v Plzni nedařilo

Oba dva celky našich dorostenců o víkendu bojovaly o další ligové body proti Talentu Plzeň. Ani jednomu se ale v zápase nepodařilo bodovat.

1.liga mladšího dorostu:

Talent Škoda JS Plzeň – HK FCC Město Lovosice
33:25 (18:14)

Na začátku prvního poločasu jsme hráli docela vyrovnaně. Obrana šlapala podle našich představ a na straně útoku se nám taky dařilo. Bohužel se ale soupeři povedlo dostat nás pod větší tlak a tak přišly naše technické chyby. Domácí celek si vybojoval na konci prvního poločasu vedení o čtyři branky.

Do druhého poločasu jsme vstoupili ve stejném duchu jako v první půlce. Bohužel se nám nepodařilo proměňovat naše šance a gólové manko stahovat. I přes velkou snahu našich Lovců se nám Plzeňští soupeři vzdalovali. Chlapci ovšem odehráli dobrý zápas a bojovali až do úplného konce kdy stav zápasu skončil 33:25.

Další utkání odehrajeme 17.3.2019 od 14.hod na palubovce Dukly.

Sestava a branky Lovců: Škaloud – Ciesla 1, Lukáč 3, Macháček 2, Bareš, Chotěborský 6, Šuma 7, Vodička 2, Kuliš, Štolba, Šmíd 3, Bednařík 1, Lopata.

 

1.liga staršího dorostu:

TJ Talent Škoda JS Plzeň – HK FCC Město Lovosice
42:27 (23:14)

Starší dorostenci doplněni větším počtem mladších dorostenců sehráli další utkaní na Plzeňské palubovce. Do zápasu jsme nevstoupili zrovna nejlépe. Obraně se nedařilo tak jak by si představovala a v útoku jsme podali jen průměrný výkon. Když k tomu přidáme i několik technických chyb, bohužel jsme nemohli pomýšlet na dobrý výsledek. Plzeňští měli kvalitní obranu přes kterou se nám nedařilo pronikat a dotahovat gólové manko. Zápas pak bohužel skončil naší vysokou prohrou.

Další utkání hrajeme 17.3.2019 od 12 hod na Dukle.

Sestava a branky: Škaloud, Vítek 1- Ciesla 5, Chotěborský, Kupa 10, Šuma 2, Vobruba 1, Bareš 1, Štolba 1, Lukáč 2, Kuliš, Lopata, Šmíd 2, Heřmanovský 3.