TOP 4 se otřásá v základech, Lovci potřebují vyhrát!

Velmi povedený podzim vystřídalo velmi nepovedené jaro. Lovcům se až hrozivě nedaří, prohráli už 4 utkání v řadě. Pokus na zvrácení této nelichotivé bilance budeme mít na domácím hřišti proti Zubří.

 20. kolo extraligy:

Lovci Lovosice-HC ROBE Zubří,
pátek 25. února 19:15

Na TOP 3 už jsme mohli dávno zapomenout. Právě náš páteční soupeř drží 3.pozici s náskokem 8 bodů a už není možné ho chytit. Naopak Zubří ještě má šanci posunout se výš a rozhodně má v Lovosicích o co hrát. Pro Lovce je naopak nesmírně důležité bodovat, protože se na ně dotírá Dukla Praha. Rozlosování na konci základní části nám také moc do karet nehraje, protože máme následně utkání v Karviné a našeho přemožitele ze semifinále ČP Nové Veselí.

I přes zranění, která náš tým zastihli, ze sebe musí Lovci vydat to nejlepší. V nejhorším scénáři by je mohl čekat propad až na 7. místo v lize a to není optimistický výhled. Nicméně nemalovat čerta na zeď, protože kluci nechají na hřišti všechno a teď, když se nedaří je potřeba maximálního povzbuzení z tribun od Vás fanoušku!

Hráč ke sledovaní:

Lukáš Mořkovský je mladá střední spojka z líhně Zubří s neuvěřitelným tahem na branku nebezpečnou střelou. Teprve 20letý hráč je členem reprezentace České republiky a nejlepším střelcem ligy se 145 zářezy na pažbě.

Utkání bude možné sledovat na ČT SPORT, popř. již tradičně na tvcom.cz

JSME JEDEN TÝM MY A VY!

Komentáře před utkáním:

Roman Jelínek, trenér: „Zubří – dravé, ambiciózní mládí + zkušenost v podobě několika starších hráčů, vítězná mentalita a dobré vedení. To jsou všechno aspekty, které naznačují, že k nám přijede velice kvalitní tým a nás čeká těžká práce. Pořád platí, že doma body ztrácet nechceme. Toho cíle můžeme dosáhnout jen tvrdou prací, obětavostí, kolektivností a hrou na hranici momentálního maxima po celých šedesát minut.“

Jaroslav Trkovský, spojka: „V pátek nás čeká jedno z posledních domácích utkání základní části, a to proti nelehkému soupeři ze Zubří. Bohužel jsme se díky naší sérii porážek dostali do nekomfortní situace, kdy musíme ještě do konce základní části získat body, abychom si udrželi 4. místo, které je pro nás výhodné do bojů o play-off. V cestě nám bude stát tým ze Zubří, kterému se v letošní sezóně velice daří. Tým složený z mladých hráčů, v čele s nejlepším střelcem soutěže Lukášem Mořkovským, předvádí stabilní výkony a konkuruje těm nejlepším. Pro nás to bude příležitost, abychom ukončili sérii porážek, a případné vítězství by nás nakoplo do dalších bojů.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: