Ve Vršovicích proběhl první jarní turnaj Podkrušnohorské ligy minižáků

V sobotu 22.4.2022 byl ve Vršovicích rozehrán první jarní turnaj Podkrušnohorské ligy. Hráno 2×10 minut. Karantény a omezení na podzim se výrazně podepsaly na organizaci ligy. Vzhledem k nestejně sehraným utkáním se soutěž stala nepřehlednou. Nicméně hlavní motiv, aby kluci (a dívky) hráli házenou, soutěž plní.

LOVOSICE – LOUNY 2:3 (0:1)

Úvodní utkání se Lovcům vůbec nevydařilo, střelba katastrofální, pohyb v útoku špatný. Z toho pramenil výsledek jak z fotbalu. Pochvalu zaslouží pouze oba brankáři, Chomenko a Krupička, pro které to byl první soutěžní zápas.

LOVOSICE – BANÍK MOST 5:3 (3:1)

Soupeř přijel na turnaj s přípravkou. Náš tým pokračoval v katastrofálním výkonu z prvního zápasu a nic se mu nedařilo. Výhru zachránil  až v samotném závěru.

LOVOSICE – DUKLA 11:9 (6:6)

Promluva v šatně na tým zapůsobila jak živá voda. Najednou na palubovku nastoupili jiné Lovosice. Nasazení, týmovost a bojovnost znamenali nejhezčí utkání na turnaji. Výrazně se zlepšilo proměňování šancí, branku vstřelilo 7 hráčů.

LOVOSICE – DHK MOST 16:4 (8:1)

Kluci pokračovali ve výborném výkonu a nedali soupeři žádnou šanci. Obě šestky, které se pravidelně střídaly, dokázaly navyšovat náskok.

LOVOSICE – VRŠOVICE 6:6 (3:2)

Utkání s doposud neporaženým domácím týmem bylo po celou dobu naprosto vyrovnané, v utkání dominovaly obrany a brankáři. Lovci vstřelili branku na 6:5 jen 20 sekund před koncem, domácí dokázali v poslední sekundě vybojovat 7 m hod a vyrovnat.

Mladí lovci po katastrofálním začátku turnaje postupně svoje výkony zlepšovali a v celkovém hodnocení obsadili výborné 2. místo. Brankáři byli oporou po celou dobu turnaje, v útočné fázi nám dělá stále problém proměnit vypracované šance. Velice povzbuzující je, že všichni hráči v poli vstřelili minimálně jednu branku.

SESTAVA:

KRUPIČKA, CHOMENKO – HOPP, FOCKE, LIPERT, TIRPÁK, MRKVIČKA, PAUR, BEZSTAROSTI, BEER, DRYJE, KULHÁNEK, CHRISTO, KASÍK, DLOUHÝ.

Kategorie: aktuality, minižáci