Minižáci 2019

Minižáci byli v Lounech úspěšní

V neděli 8. května 2022 pokračovala dalším turnajem Podkrušnohorská liga minižáků, tentokrát  v lounské sportovní hale. Turnaj představil řadu zajímavých utkání s poznatkem, že se výkonnost družstev velmi vyrovnává. Lovosičtí potvrdili solidní úroveň a ztratili pouze jeden bod.

 LOVOSICE – LOUNY 8:8 (2:3)

Úvody turnajů se nám obvykle nedaří. Naštěstí se soupeř dlouho nemohl vyrovnat s naší osobní obranou, jenže na druhé straně jsme spoustu získaných míčů neuměli přetavit v branky. Druhý poločas byl herně vyrovnaný a přetahovanou o skóre nakonec lovosičtí srovnali ve spravedlivou remizu brankou v poslední sekundě.

LOVOSICE – DUKLA 16:4 (11:3)

Opět vynikající osobní obrana nám dovolila získat spoustu míčů, naštěstí tentokrát Lovci svoje šance dokázali zúročit v branky. Přes polevení ve 2.poločase nedovolil vynikající Chomenko v brance soupeři zápas ještě  zdramatizovat.

LOVOSICE – BANÍK MOST 8:7 (5:3)

Také  třetí utkání jsme začali osobní obranou a dokázali získat spoustu míčů, opět nás ale trápilo proměňování šancí. Do 2. poločasu vytáhl osobní obranu i soupeř. Z utkání se stala „holomajzna“, která na koukání moc nebyla. Spokojeni můžeme být jen s výsledkem

LOVOSICE – SOKOL VRŠOVICE 9:8 (6:6)

První poločas nabídl brankové hody, na náš gól dokázal soupeř vždy zareagovat. Ve 2. poločase to byl festival brankářů, kteří nedovolili žádnému týmu vytvořit si výraznější náskok. Utkání rozhodl Jirka Tirpák brankou ze 7 m hodu po uplynutí času, a tak kluci oslavili první jarní vítězství nad Sokolem Vršovice. Vynikající výkon podal Jáchym Kasík v brance.

Turnaj Lovci odehráli ve výborném tempu. Osobní obrana v úvodech utkání nesla ovoce v zisku míčů. Stále se ale potýkáme se  schopností, jak vytvořené šance proměnit v branku. Oporou byli oba brankáři a opět se na vstřelených brankách podílela většina hráčů.

SESTAVA:

KASÍK, CHOMENKO – ZÁLESKÝ, HOPP, MRKVIČKA, TIRPÁK, BEZSTAROSTI, FOCKE, LIPPERT, DRYJE, CHRISTOV, KULHÁNEK

Kategorie: aktuality, minižáci