Zourek

Odchody z týmu: Pepa Jonáš a Dan Zourek

Pokračujeme v informacích týkajících se změn v kádru Lovci Lovosice pro novou sezónu. Následovat bude série odchodů, přičemž dnes informujeme o prvních z nich. V sezóně 2022/2023  již v našem dresu neuvidíme dvojici spojek Josef Jonáš a Daniel Zourek.
 
Oběma klukům bychom velmi rádi poděkovali za jejich působení a přínos našemu klubu! A samozřejmě přejeme hodně štěstí v další životní a sportovní etapě!
 
Komentář sportovního ředitele Jana Landy: 
 
Pepovi bych chtěl poděkovat za jeho druhou lovosickou štaci, při které odehrál spoustu skvělých zápasů. Poslední jeho sezóna byla hodně ovlivněná Pepovým civilním zaměstnáním, ale i tak se snažil v tréninku i v zápasech odvést maximum možného. Přeju Pepovi hodně štěstí jak v osobním tak pracovním a házenkářském životě.
 
 
Zourymu děkuji za 2 roky strávené v loveckém dresu, kde jsme se vždycky mohli spolehnout na to, že v zápase zapne a zamaká na 100%. Vzhledem k příchodům, které se v týmu odehrají, jsme se nakonec se Zourym domluvili, že spolupráci neprodloužíme. Každopádně i Zourymu přeji hodně štěstí v další kariéře a hlavně v osobním životě, kde ho v blízkých měsících čeká další velmi příjemná životní etapa.
 
 
I nadále JSME JEDEN TÝM, MY A VY!
Kategorie: aktuality, tým "A"