Lovci Lovosice - Sonneberg

Lovci v posledním přípravném zápase znovu úspěšní

Poslední přípravné utkání před nadcházející sezónou mají Lovci za sebou a nyní se již budou plně soustředit na přípravu na první ostrý start v podobě Otvíráku sezóny na zimním stadionu.

Patnáct úvodních minut trvalo lovosickým házenkářům, než se dokázali odpoutat svému německému protivníkovi (8:4). Sonneberg se záhy do zápasu zcela vrátil, když deset minut před koncem srovnával z prostoru šestky na 10:10. Dalších devět minut se ale střelecky neprosadil a domácí utekli na 15:10. Soupeř pak dvěma brankami v závěrečné minutě snížil na 15:12.

Vstup do druhé půle byl z naší strany vydařený a přinesl šňůru čtyř gólů (19:12). Až ve 36. minutě přidal Sonneberg další svoji branku. Postupem času se Lovcům dařilo vedení navyšovat, aby na konci svého soupeře porazili rozdílem deseti gólů 34:24.

Dnešní utkání bylo poslední v přípravné fázi. V dalších dnech čekají na Lovce již jen tréninky a za týden se všichni těšíme na první extraligové kolo. Lovci svůj ligový ročník zahájí již pošesté v řadě na zimním stadionu, když v sobotu 3. září od 19:00 přivítají vicemistra ČR Talent tým Plzeňského kraje.

Děkujeme všem fanouškům za podporu a těšíme se na viděnou v rámci Otvíráku!

Lovci Lovosice – SHV Sonneberg
34:24 (15:12)

Sestava a branky Lovců: Dohnal, Günl – Holubec, Ouředník 2, Kupa 3, Chotěborský 3, Motl, Petrychenko, Hniďák 4, Trkovský 7, Lukáč 7, Bednařík 1, Stach, Heřmanovský, Šuma 4, Malý 2, Bogdanić 1, Karlovec.

Kategorie: aktuality, tým "A"