Lovosice - TV Huttenberg

Memoriál Františka Arnošta: Lovci obsadili druhou příčku

Ve druhém svém střetnutí na turnaji podlehli lovosičtí házenkáři soupeři z druhé bundesligy TV Hüttenberg 21:30 a obsadili tak konečnou druhou příčku.

Lepší vstup do zápasu měl německý tým, který po pár minutách vedl 3:0. Až ve 4. minutě se pak za Lovce poprvé prosadil Chotěborský (1:3). V dalším průběhu první půle se hra již vyrovnala a poprvé bylo srovnáno i skóre po brance Hniďáka ve 14. minutě (8:8). Lovcům se díky gólu Horáka podařilo získat vedení, ale ani jednou je Hüttenberg nenechal odskočit na více než těsný jednobrankový rozdíl. První polovina nakonec skončila remízou 15:15.

Vyrovnaný byl začátek druhého poločasu. Německý celek znovu převážil vedení na svoji stranu a výraznější náskok získal na konci čtvrté desetiminutovky, kdy čtyřmi brankami v řadě odskočil z 18:17 na 22:17. Lovcům se nedařilo brankově se soupeři přiblížit, když jejich šance troskotaly na dobře chytajícím brankáři soupeře Graziolim. V posledních fázi zápasu získal Hüttenberg výrazné vedení, aby nakonec v zápase o prvenství zvítězil rozdílem devíti gólů 30:21.

Další přípravné střetnutí čeká na Lovce v příštím týdnu, kdy se třikrát představí na palubovce soupeře (Pirna, 2 x Maloměřice).

Fotogalerie z utkání zde.

Sestava a branky Lovců: Dohnal, Adamík – Holubec, Ouředník 1, Kupa 3, Chotěborský 2, Motl 1, Petrychenko, Hniďák 4, Trkovský 6, Lukáč, Bednařík, Horák 1, Heřmanovský, Bogdanić 3.

Výsledky turnaje: 
HC Dukla Praha – TV Hüttenberg 30:35
Lovci Lovosice – HC Dukla Praha 39:37
TV Hüttenberg – Lovci Lovosice 21:30

Konečné pořadí turnaje: 
1. TV Hüttenberg 4b
2. Lovci Lovosice 2b
3. HC Dukla Praha 0b

Nejlepší brankář: Leonard Grazioli (TV Hüttenberg)
Nejlepší střelec: Jaroslav Trkovský (Lovci Lovosice)

Kategorie: aktuality, tým "A"