Lovci Lovosice A-tým

Na úvod přípravy vítězství nad týmem Freibergu

První přípravné střetnutí mají za sebou lovosičtí házenkáři, kteří si na úvod přípravy pozvali soupeře z Německa, tým HSG Freiberg.

Lovci Lovosice – HSG Freiberg 43:22 (20:13)

Protivník, vedený trenérem Jiřím Tancošem, měl ve svém kádru hned pětici českých hráčů: lovosického odchovance Gebharta, dále Šimůnka, Najmana, Macháčka a brankáře Veverku. V naší sestavě se představily všechny posily včetně Pavla Horáka, Artura Adamíka a Marka Hniďáka.

V dnešním zápase bylo od začátku jasné, který tým je v přípravě dále a kdo si v dnešním utkání připíše vítězství. Vyrovnané skóre vydrželo na ukazateli pouze úvodní čtvrt hodinu. Po brance Malého z rychlého protiútoku vedli Lovci o čtyři branky 10:6 a do poločasu pak svoje vedení navýšili na 20:13.

Po sedmi minutách druhé půle získali naši házenkáři desetibrankové vedení (27:17) a i v dalším průběhu navyšovali svůj náskok. V konečném součtu v utkání, do kterého zasáhli všichni nominovaní hráči s výjimkou ne zcela zdravého Heřmanovského, zvítězili 43:22.

Další přípravné zápasy na náš tým čekají v rámci mezinárodního turnaje O pohár Františka Arnošta, ve kterém změříme síly s Duklou Praha (pátek 12. 8. od 18 hodin) a německým Hüttenbergem (sobota 13. 8. od 10:30). Vstupné na zápas bude 50 Kč a všichni fanoušci jsou srdečně zváni!

Sestava: Adamík, Dohnal, Günl – Holubec 1, Ouředník 2, Kupa 3, Chotěborský 3, Motl 6, Petrychenko 3, Hniďák 6, Lukáč 1, Bednařík 2, Horák 2, Stach 1, Heřmanovský, Malý 6, Bogdanić 6.

Kategorie: aktuality, tým "A"