Chotěborský, Horák, Kupa

V přípravě porážíme německý Glauchau

Předposlední přípravné utkání mají za sebou lovosičtí házenkáři, kteří na domácí palubovce porazili tým HC Glauchau/Meerane e.V. rozdílem osmi branek.

Německý protivník, vedený bývalým hráčem Lovců Davidem Kylíškem, přivezl do Lovosic sestavu čítající i dva další hráče, kteří v minulosti oblékli lovosický dres: brankáře Luďka Kylíška a spojku Václava Klimta.

Úvodní minuty přinesly rychlé vedení Lovců 5:1. V další fázi prvního poločasu dokázal soupeř srovnat hru a na konci úvodní čtvrthodinky téměř i skóre (8:7).  Úplné srovnání mu ale domácí hráči nepovolili, naopak si do konce prvního poločasu vystříleli náskok čtyř branek 18:14.

Druhý poločas žádnou zápletku nenabídl, Lovci si neustále udržovali 6-7 brankový náskok. V závěrečné minutě získal Bogdanić svojí čtvrtou brankou v zápase vedení 35:26, které těsně před koncem utkání německý tým zkorigoval ze sedmimetrového hodu na konečných 35:27.

Poslední přípravné střetnutí hrají Lovci také v domácí hale Chemik a to v pátek 26. 8. od 18 hodin,  když vyzvou další německý celek SHV Sonneberg. Děkujeme všem fanouškům za podporu a těšíme se na vás v pátek nebo příští sobotu v rámci Otvíráku sezóny na zimním stadionu.

Lovci Lovosice – HC Glauchau/Meerane e.V.
35:27 (18:14) 

Sestava a branky Lovců: Adamík, Günl – Holubec 2, Ouředník, Kupa 5, Chotěborský 6, Petrychenko 2, Hniďák, Trkovský 4, Lukáč 3, Bednařík, Horák 5, Stach 1, Heřmanovský, Malý 3, Bogdanič 4.

Kategorie: aktuality, tým "A"