Extraligu odstartuje Otvírák, Lovci změří síly s vicemistrem z Plzně

Konečně se všichni fanoušci dočkali a již tento víkend startuje úvodním kolem nový soutěžní ročník extraligy mužů. S novým partnerem soutěže společností Chance se do bojů pustí také lovosičtí házenkáři, kteří přivítají nejúspěšnější tým posledních let Talent tým Plzeňského kraje.

1. kolo Chance extraligy mužů:
Lovci Lovosice – Talent tým Plzeňského kraje
sobota 3. 9. 19:00 (zimní stadion Lovosice)

Komentáře před zápasem:

Jan Kupa, spojka: „Čeká nás první zápas v letošní sezóně a hned proti několikanásobnému mistrovi extraligy za poslední roky. Kádr Plzně posílil o zkušeného Terziče, na kterého si musíme dát velký pozor, jinak tým neprošel velkými změnami. My se však pečlivě na zápas připravujeme a věříme, že opět “lovosický zimák” zůstane nedobytný. Na utkání se těšíme a doufáme, že nás diváci přijdou podpořit v hojném počtu a vytvoří opět skvělou atmosféru.“

Roman Jelínek, trenér: „Plzeň patří jednoznačně mezi nejlepší celky v naší soutěži. Osa týmu je už pohromadě delší dobu a mají tedy dobře propracovaný herní systém. Těží z individuálních kvalit hráčů a z velké zkušenosti. Očekávám rychlou házenou plnou soubojů jeden na jednoho. Tradičně otevíráme sezónu na zimním stadionu, před jedinečnou diváckou kulisou na kterou se všichni už velice těšíme. Ještě jsme v tomto prostředí neprohráli a uděláme vše pro to, aby tahle série pokračovala.“

Informace k utkání

Zápas je opět součástí obřího mládežnického turnaje „Házenkářský festival Lovosice“, který na severu Čech narostl opravdu do gigantických rozměrů (72 týmů startujících ve 3 věkových kategoriích).

Vzpomínat budeme tedy především na úspěšnou sezónu naší mládeže 2021/2022. Slavnostní ceremoniál, který proběhne v poločase extraligového utkání, čeká na všechny úspěšné tým:

mladší žáci – finalista Házenkářského desetiboje
starší žáci – 2. místo v Žákovské lize
mladší dorost – 3. místo v 1. lize ČR
starší dorost – 2. místo v 1. lize ČR

Pro fanoušky bude v rámci utkání připraven speciální program, nevšední aranžmá, grafika a efekty. A znovu budeme pomáhat v duchu motta „Lovci mají srdce“, tentokrát paní Marušce, která nutně potřebuje nového asistenčního psa. Informace k příběhu paní Marušky najdete zde.

Vybraná částka, která paní Marušce pomůže, se bude skládat ze 3 položek:

  • částka z aukce dresů Lovců ze sezóny 2021/2022 (aukce probíhá zde),
  • částka z každého vstřeleného gólu obou týmů,
  • část ze vstupného na sobotní duel.

Věříme, že opět společně dokážeme přispět, abychom někomu pomohli v nelehké životní situaci.

Již několik týdnů usilovně pracujeme na tom, aby se sobota 3. září stala dalším házenkářským svátkem.

Vstupenky na tento unikátní zápas budou v prodeji od pátečního dopoledne v akreditačním stanu Lovci Lovosice, který najdete před zimním stadionem (pátek 12 – 18, sobota 10 – 18). Přímo před zápasem pak budou v prodeji na pokladně vchodu tribuny C (vstup od Modly). Cena vstupenky je 120 Kč. Čtvrtina ze vstupného pak poputuje paní Marušce. Na toto utkání již platí permanentní vstupenky na novou sezónu, kterými se prokážete u pokladny před vstupem na stadión.

Upozornění pro fanoušky: k zimnímu stadionu není s ohledem na jeho rekonstrukci možné dojet autem. Je potřeba zaparkovat v jiných částech Lovosic a k zimnímu stadionu dojít pěšky. Všechny vstupenky, které jsou v prodeji pro veřejnost, jsou na stání! 

Prosíme fanoušky, aby dbali pokynů pořadatelů a respektovali zvláštní režim sobotního střetnutí! Děkujeme! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: