Otvírák 2022, Horák

Po vzoru velkoklubů! Lovci rozjíždí vlastní dokumentární sérii

FC Barcelona, Manchester City, Tottenham, stáje Formule1, týmy basketbalové NBA či fotbalové NFL a řada dalších velkých sportovních organizací. Ty všechny čím dál více nabízí svým fanouškům jedinečnou možnost nahlédnout do zákulisí největších sportovních akcí prostřednictvím dokumentárních seriálů a filmů. V rámci České republiky je podobný obsah spíše raritní záležitostí, jasně vyčnívají fotbalová Sparta a Slavia.

Fanoušci nejen Lovců Lovosice, ale házené obecně, se mohou od této sezóny na jeden takový projekt těšit! Severočeský celek bude produkovat vlastní dokumentární sérii, která divákům představí fungování celého oddílu, bude sledovat příběhy jednotlivých hráčů extraligového celku a mapovat dění a vývoj sezóny 2022/23. Naše kamera Vás vezme na tréninky, do šatny a díky zajímavým rozhovorům nahlédnete do organizace a práce ambiciózního extraligového klubu. Série ponese název „JSME JEDEN TÝM“, který skvěle vystihuje spojení mezi hráči a fanoušky a je navíc mottem klubu!

Na 1. díl nemusí fanoušci dlouho čekat, vychází již tento pátek 9. 9. 2022 v 16:00 na klubovém YouTube kanále! Úvodní kapitola nese jméno „Otvírák“ a jak název napovídá, v necelých 20 minutách se podíváte pod pokličku největší klubové akce, kterou jakýkoliv tým v České republice každoročně pořádá. Vezmeme Vás do útrob zimního stadionu a z úst ředitele klubu Vojtěcha Srby, sportovního ředitele Jana Landy i členů realizačního a hráčského kádru, se dozvíte spoustu zajímavých informací o historii i současnosti této akce.

Dokumenty by měly vycházet přibližně jednou měsíčně a každý díl bude trvat přibližně 15 minut, během kterých zrekapitulujeme vše podstatné z předchozích zápasů a výkonů jednotlivých aktérů.

Moc se těšíme na ohlas Vás, fanoušků a věříme, že budete z našeho nového projektu nadšení stejně, jako jsme my! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Kategorie: aktuality, tým "A"