Poukázky

Poločasové soutěže pro fanoušky: hlavní cena LED TV v hodnotě 20.000 Kč!

V rámci domácích zápasů se mohou všichni fanoušci, kteří dorazí osobně podpořit Lovce, těšit také na poločasovou soutěž o ceny od našich partnerů. Ta bude pořádána pravidelně v rámci každého domácího zápasu a hlavní výhrou, o kterou se bude hrát v prosinci, bude LED TV v hodnotě 20.000 Kč!

První poločasová soutěž je na programu již v rámci prvního duelu v domácí hale Chemik, ve kterém naši házenkáři přivítají nováčka soutěže HBC JPV Strakonice 1921 v sobotu 17. září od 17 hodin.

Na výherce soutěže v rámci 3. kola čeká karta do obchodu Esprit nabitá na částku 1000 Kč, kterou lze uplatnit v jakémkoliv kamenném obchodě Esprit v ČR (např. v Praze je hned 6 obchodů). Další účastníci (celkem 3 soutěžící) od nás dostanou ceny z fan shopu Lovci Lovosice.

A to není vše! Poločasová soutěž proběhne do konce roku 2022 celkem 8x, přičemž všichni dílčí výherci se pak dostanou do tzv. superfinále, které proběhne v rámci posledního domácího zápasu roku 2022 (10. prosince). A vítěz tohoto superfinále pak získá LED TV s úhlopříčkou 164 cm v hodnotě 20.000 Kč!!

Soutěžit se bude v hodu na přesnost na zbrusu novou plachtu, kterou jsme nechali pro tuto sezónu vyrobit v designu Lovci Lovosice. Pořadí se bude odvíjet od celkové výše hodů jednotlivých soutěžících.

Podmínkou pro účast je věk 10+ (všichni soutěžící budou mít stejné podmínky bez ohledu na věk) a zakoupení „soutěžní vstupenky“ do soutěže v ceně 10 Kč. Ty budou v prodeji na pokladně u vstupu do haly. Každé utkání vylosujeme ze zakoupených „soutěžních vstupenek“ 3 soutěžící, kteří se v to dané domácí utkání poločasové soutěže zúčastní. 

Věříme, že vás nový poločasový program zaujme! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Kategorie: aktuality, tým "A"