Konečně bez nervů! Lovci vezou z Maloměřic další dva body

Konečně bez nervů! Lovci vezou z Maloměřic další dva body

Po dlouhé době odehráli Lovci zápas bez nervů a v relativním poklidu. Dosáhli tak na své páté vítězství v řadě, když na palubovce Maloměřic zvítězili o pět branek.

6. kolo Chance extraligy:

SHC Maloměřice Brno – Lovci Lovosice
27:32 (12:16)

statistiky k utkání zde 

Ač tomu možná výsledek zápasu až tak nenapovídá, Lovci měli celé střetnutí v Brně pevně ve svých rukou. Soupeř se ujal vedení pouze jednou a to ve třetí minutě zápasu, kdy padl vůbec první gól střetnutí. Na branku domácích jsme ale odpověděli třemi góly v řadě a od té doby jsme Maloměřice nepustili na bližší jak dvougólový rozdíl. Již v průběhu první půle se Lovcům podařilo odskočit na šestibrankový náskok 13:7, soupeř pak spíše jen využíval našich změn v sestavě k úpravě dílčího skóre. V poločase vedli naši házenkáři 16:12.

Ve 36. minutě druhé půle svítil na ukazateli rozdíl ve skóre 14:23. Našim házenkářům vyšel velmi dobře vstup do druhého dějství, který vyhráli poměrem 7:2 a prakticky tak rozhodli o osudu zápasu. Devět minut před koncem vedli Lovci již 30:20. Přestože si trenér Roman Jelínek vybral oddechový čas, ve kterém nabádal tým k poctivému dohrání utkání, koncentrace s výrazným vedením v zádech si vybrala svoji daň. Poslední část střetnutí vyhráli Maloměřice 7:2 a zkorigovaly tak na konečných 27:32.

Vítězství přináší Lovcům další dva body do tabulky, již ve středu nás ale čeká favorit celé soutěže Karviná. Tu přivítáme na domácí palubovce 5. 10. od 18 hodin. Děkujeme věrným fanouškům, kteří nás jeli povzbudit přímo do Brna a všem ostatním děkujeme za podporu na dálku. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentář trenéra Romana Jelínka: „Utkání jsme měli pod kontrolou. V prvním poločase jsme měli hluchý úsek, kdy jsme do zápasu pustili mladé hráče. Ti bohužel svojí kvalitou, ale co mne mrzí více je i svým nasazením, nedokázali podpořit dobře rozehraný zápas. Ve druhé půli jsme dokázali odskočit už na desetibrankový rozdíl a už jsem se těšil, že budu po zápase spokojený. Ale bohužel zase odcházím naštvaný za poslední 3-4 minuty, které do našeho výkonu vůbec nepatří a ještě si k tomu určitě něco řekneme.“

Sestava a branky Lovců: Adamík, Günl, Dohnal – Ouředník, Kupa 3, Chotěborský 3, Hniďák 4, Trkovský 4, Lukáč, Bednařík, Horák 4, Karlovec 1, Stach 6, Heřmanovský 2, Malý 3, Bogdanič 2.

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,