Dukla Praha - Lovosice

Domácí atmosféru na Dukle odměnili Lovci dvěma body!

Dlouho jsme na Dukle neodehráli tak „poklidný“ zápas, jako tomu bylo v utkání 13. kola Chance extraligy. Z Prahy vezeme i díky skvělé podpoře našich fanoušků vítězství o sedm branek.

13. kolo Chance extraligy:

HC Dukla Praha – Lovci Lovosice
30:37 (15:22)

statistiky k utkání zde

Jestli se na něco můžeme v zápasech v Praze spolehnout, tak je to podpora našich příznivců. Znovu jich do Prahy dorazilo bezmála sto, kteří po celé utkání neúnavně hnali naše házenkáře kupředu a vytvořili jim takřka domácí prostředí. A Lovci se jim za to parádně osvědčili, když nad Duklou, která dokázala doma porazit jak Zubří tak mistrovskou Karvinou, zvítězili o sedm gólů.

Jednou jedinkrát vedli domácí a to v samém úvodu po brance Křístka 1:0. Dalších deset minut přineslo rychlou gólovou smršť s vysokou efektivitou střelby na obou stranách a brankářům nezbylo než vytahovat ze sítě jeden míč za druhým. Výsledkem byl stav 8:8 v 11. minutě zápasu. Další minuty patřily našim hráčům, kteří odskočili na 12:9 a vynutili si první oddechový čas domácích. Ani ten ale Lovce nezastavil a sérií tří gólů v řadě odskočili na 15:9. Ještě do konce poločasu navýšili svůj náskok o jeden gól a do šaten tak odcházeli s vedením 22:15.

Začátek druhé půle patřil domácím, kteří přidali svoji tříbrankovou sérii a snížili na 18:22. Na více jak čtyři branky jsme ale Duklu nepustili. Znovu jsme si dokázali vypracovat výraznější vedení, když ve 46.minutě Chotěborský zvyšoval již na 33:25. Přestože jsme v poslední desetiminutovce dokázali skórovat již jen dvakrát, z Prahy si odvážíme vysoké vítězství 37:30.

V neděli nás čeká zápas pravdy, když zajíždíme do Plzně. Zde se střetneme s jediným našim dosavadním přemožitelem v extralize, Talent týmem Plzeňského kraje. Děkujeme všem našim příznivcům, kteří do Prahy vážili cestu, a vytvořili nám úžasné domácí prostředí. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Kategorie: aktuality Rubriky: ,