Lovosice - Zubří

Lovce čeká poslední zápas roku!

Osmnácté kolo Chance extraligy je poslední, které na týmy a fanoušky čeká v roce 2022. Lovci v něm nastoupí na palubovce Zubří.

18. kolo Chance extraligy:

Handball Club Zubří – Lovci Lovosice
pátek 16. 12. 18:00

TVcom, onlajny

Oba páteční soupeři mají před druhým vzájemným duelem v sezóně problémy se sestavou, i tak ale střetnutí slibuje napínavou a vyrovnanou podívanou. Kdo z celků se lépe vyrovná s aktuální situací budeme vědět v pátek večer po skončení předehrávaného utkání 18. kola.

První vzájemné měření sil se Zubřím dopadlo pro Lovce v domácím prostředí lépe. Přestože jsme v poločase prohrávali 13:17, tak v poslední desetiminutovce zápasu se nám podařilo jeho vývoj otočit a nakonec jsme brali oba body za vítězství 30:28. Šesti brankami k němu přispěly naše pravé spojky Marek Hniďák a Tim Jenko Bogdanić, na straně soupeře byl nejúspěšnějším střelcem Lukáš Mořkovský s osmi góly.

Moravskému celku patří po 17. kole v tabulce extraligy šestá příčka se ziskem 17 bodů a bilancí 8 výher – 1 remízy – 8 porážek. Loňský bronzový medailista a tradiční účastník semifinálových bojů má i v letošní sezóně ambice na postup mezi nejlepší čtveřici týmů a na Lovce tak čeká velmi těžké střetnutí navíc v bouřlivé atmosféře zuberské haly.

Nejlepším střelcem v týmu trenéra Petera Dávida je spojka Dušan Palát se 77 brankami, o branku méně vstřelilo křídlo Tomáš Mičkal.

Střetnutí začíná v Robe aréně v pátek 16. prosince od 18 hodin a budeme velmi rádi za vaši podporu na dálku. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem:

Martin Hríb, trenér Lovců: „Čeká nás důležitej zápas. Naším cílem je hrát házenou po celých šedesát minut a připsat si dva body.“

Pavel Chotěborský, křídlo Lovců: „Zubří je velmi silný soupeř a i přes jejich marodku to bude velmi těžký zápas. Domácí atmosféra je bude táhnout dopředu k co nejlepšímu výsledku. My si ale jedeme pro dva body a na hřišti necháme vše pro to, abychom tenhle půlrok završili úspěšně.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,