Lovosice - Hranice

Poslední domácí zápas roku jednoznačně v režii Lovců

Poslední domácí střetnutí roku 2022 nabídlo z pohledu Lovců pohodové utkání, ve kterém jsme potvrdili jasnou roli favorita a soupeře z Hranic porazili rozdílem patnácti branek.

17. kolo Chance extraligy:

Lovci Lovosice – TJ Cement Hranice
41:26 (19:14)

statistky k utkání zde

Už začátek zápasu naznačil postavení obou celků, Lovci rychle vedli 3:0, zatímco hosté první úspěšnou střelu na naši branku vyslali až v šesté minutě. Tříbrankové vedení si udržovali naši hráči zhruba do třetiny střetnutí, v posledních deseti minutách náš náskok narostl až na poločasových 19:14.

Začátek druhé půle připomínal začátek celého zápasu, Lovci přidali v úvodu druhého dějství čtyři góly v řadě, Hranice se poprvé prosadily ve 34. minutě, kdy Padalík ze sedmičky korigoval na 23:15. Ve 40. minutě poprvé na ukazateli svítil rozdíl deseti gólů, aby v poklidně dohrávaném střetnutí naši hráči celkově zvítězili 41:26.

V dnešním zápase dostali znovu větší příležitost i mladí hráči, s výjimkou pivota Petrychenka do utkání zasáhli všichni hráči ze sestavy. Na soupisce nefiguroval Bogdanić.

Poslední střetnutí roku 2022 čeká na Lovce v pátek 16. prosince, když od 18 hodin nastoupí na palubovce Zubří. Na toto utkání nabízíme fanouškům možnost využít možnosti klubového autobusu ke společné cestě na utkání.

Děkujeme všem příznivcům, kteří se s námi dnes přišli do haly Chemik rozloučit. Nyní bude následovat reprezentační přestávka, kterou ukončí domácí zápas 28. ledna proti Maloměřicím. Nejen našim fanouškům přejeme krásné svátky, vše nejlepší do Nového roku a těšíme se na shledání v rámci dalšího domácího utkání. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře po utkání:

Roman Jelínek, trenér Lovců: „Děkuji soupeři za férový zápas. Nás na začátku limitovala koncentrace a důraz v obraně, ale pak se ukázala kvalita týmů a připravenost hráčů. My jsme na tom určitě kondičně lépe než soupeř, kterého jsme v průběhu zápasu přehráli a za vše hovoří výsledek. Zápas byl jednoznačně v náš prospěch.“

Karel Holubec, pivot Lovců: „Děkuji Hranicím za fair-play přístup a že zápas i přes velký brankový rozdíl nevypustily a až do konce utkání makaly. U nás zpočátku nebyla asi stoprocentní koncentrace, ale pak jsme začali hrát naši hru a podařilo se nám vyhrát vysokým rozdílem. Zápas jsme si užili.“

Radim Brož, trenér Hranic: „Gratuluji domácím, kteří jednoznačně v zápase dominovali. V utkání se odrazilo postavení v tabulce a Lovosice právem patří na špičku a my na opačnou stranu tabulky. Víc k tomu asi nemám co dodat.“

Jiří Polášek, křídlo Hranic: „My jsme v prvním poločase dokázali držet krok s domácími. Nezvládli jsme ale nástup do druhé půle, ukázala se kondiční připravenost soupeře a Lovosice nás přehrály po všech směrech. Jejich postavení v tabulce se odráží ve výsledku a přeju jim, ať se jim v dalším průběhu sezóny daří a získají některou z medailí.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,