Alvin Star

Lovosice navázaly spolupráci s Alvin Starem

Lovci na sociálních sítích pokračují s tvorbou co nejzajímavějšího obsahu. Nejnovějším překvapením je pro naše fanoušky spolupráce s Ondřejem Vičíkem. Mladý hudební umělec sbírá se svojí prací zajímavá čísla a my máme radost, že se rozhodl spojit síly právě s naším klubem.

Ondřej Vičík, který vystupuje pod uměleckou přezdívkou Alvin Star, se od útlého věku zajímá o hudbu. Na východě Moravy, odkud Ondřej pochází, sbíral zkušenosti se známými jmény tamější pop a rapové scény. Na svých sociálních sítích se prezentuje jak vlastní tvorbou, tak i covery na známé skladby především z již zmíněného rapového prostředí.

Velký úspěch začal ale začal Ondřej slavit poté, co se pustil do tvorby zdánlivě jednoduchého formátu – zpívání jmen slavných fotbalistů do rytmu známých a slavných písniček. Na populární skladby vám tak během několika desítek vteřin představí Alvin Star celou soupisku českého národního týmu, jiných reprezentací či slavných klubů. Právě tímto obsahem si získal český umělec fanouškovskou základnu po celém světě. V současné době ho na instagramu sleduje přes 70 tisíc lidí, na TikToku se počet sledujících blíží hranici čtvrt milionu! Jeho videa pak sbírají i miliony shlédnutí.

Náš klub Ondru oslovil na konci ledna tohoto roku. „Od začátku probíhala spolupráce velmi profesionálně, na čemž si dost zakládám. Nabídku jsem proto přijal a rozhodl jsem se s Lovci do projektu pustit,“ svěřil se nám sám autor. Ten po vzoru svých nejúspěšnějších videí představil celou soupisku našeho „A“ týmu tak, že všechna jména hráčů a trenérů zazpíval do melodie populární písničky „Bella Ciao“. Výsledek jeho práce si můžete poslechnout na instagramovém profilu jak našeho klubu, tak na profilech samotného Alvin Stara.

Radost ze spolupráce máme o to větší, že jedním videem to nekončí a pro naše fanoušky chystáme další překvapení! Navíc jsme se staly vůbec prvním a s největší pravděpodobností na nějaký čas jediným sportovním klubem z nefotbalového prostředí, se kterým Ondřej podobný projekt zrealizoval.

Kategorie: aktuality, tým "A"