Karviná - Lovosice

Další semifinálový boj dnes v Karviné

Zdroj foto: HCB Karviná.

Počtvrté v krátkém čase na sebe narazí týmy Lovců a Karviné v boji o postup do finále. S vedení 2:1 do zápasů půjde soupeř.

Semifinále Chance extraligy – 4. utkání:

HCB Karviná – Lovci Lovosice, stav série 1:2
středa 19. dubna 19:00

TVcom, onlajny 

Stejný model jako před týdnem. Úterní odjezd do Hranic, kde tým ve středu dopoledne krátce potrénuje a odpoledne se vydá vstříc dalšímu semifinálovému duelu. Stejný model, ale s přáním jiného výsledku. Výsledku, který by prodloužil sérii do pátého rozhodujícího duelu na domácí palubovce.

V posledním domácím zápase jsme si dokázali, že pouze bojovnost, nasazení v kombinaci s herní kvalitou jsou cestou k tomu, abychom v play-off zkušeného soupeře mohli porazit. K výhře vede pouze kombinace výše uvedeného včetně úspěchu na obou brankovištích: dobrá obrana v kombinaci s brankářem a vysoká úspěšnost střelby na druhé straně.

Co ještě lze napsat k soupeři? Asi nic, co by již nebylo všeobecně známé a o čem bychom se sami nepřesvědčili v posledních dvou týdnech: máme před sebou výzvu v podobě posledního českého mistra, v podobě týmu extrémně zkušeného zápasy v play-off, v podobě tří individuálně velmi dobře vybavených spojek pro střelbu zdálky i individuální činnosti, šikovných křídlech s dobrým zakončením z postupného i rychlého útoku, silově vybavených pivotech s vynikajícím uvolněním a stabilně chytající dvojicí brankářů.

Ale stejné kvality máme rozhodně i na naší straně! Máme dva Lovce v první desítce střelců, dvě skvělé spojky s výbornou střelbou z dálky i uvolněním, nejlepšího střelce na pozici křídla v počtu branek z rychlých útoků, výborné obránce, kteří svou zarputilostí dokáží zastavit soupeře a na pozici pivota pak uspět tváří v tvář soupeřovu brankáři, brankáře, kteří mají zkušenosti a v počtu zákroků patří mezi nejlepší v soutěži.

A máme za sebou fanoušky, kteří nám věří a kteří nás i dnes pojedou na sever Moravy podpořit v našem těžkém boji. Pojďme společně věřit v úspěch! JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Utkání začíná v karvinské sportovní hale v 19 hodin.

Komentáře před zápasem:

Martin Hríb, trenér: „Dnes budeme odvracet ukončení série. My jedeme do Karviné s tím, že si chceme vynutit prodloužení série. Pro to, aby se to podařilo, musíme dát do zápasu úplně vše a v nasazení vydržet do posledních vteřin. Jen tak máme šanci v Karviné uspět.“