Předprodej vstupenek na 3. semifinále

Přinášíme informace k nákupu vstupenek na třetí semifinále Lovců proti týmu Karviné, které se hraje v sobotu 15. dubna od 17 hodin v hale Chemik.

❗Systém předprodeje je stejný jako pro 1. semifinále, prosím věnujte pozornost následujícímu doplnění❗– chcete-li si koupit vstupenku na STÁNÍ, prosím klikejte opravdu na sektor stání (fialový sektor nad sedačkami) a neblokujte nákupem sedačky místa pro další zájemce!
– kupujete-li více vstupenek najednou, potvrzujte rezervaci až po výběru všech vašich sedadel! V opačném případě bude systém registrovat každou vstupenku zvlášť včetně povinnosti platby za každou vstupenku odděleně.
– vstupenky je nutné hradit okamžitě po rezervaci (platební karta nebo převody z účtu s okamžitou platbou)
– neobsazujte prosím sektor hostů = sektor C, řada 8 + 9

 

Nákup vstupenek bude probíhat výhradně online na rezervačním portálu Lovců. Stejně jako na zápasy čtvrtfinále, také na semifinále se prodávají vstupenky přímo na konkrétní sedadlo.

Ceny vstupenek na semifinále Lovci Lovosice – HCB Karviná: 

150 Kč – vstupenka 15+
100 Kč – vstupenka 4 – 15 let, důchodci, ZTP, TZP-P

Děti do 3,99 let mají vstup zdarma bez nároku na sedadlo.

Přednostní prodej vstupenek již proběhl pro majitele sezónních permanentek. Předprodej  pro veřejnost startuje ve čtvrtek 13. dubna od 8:00 hodin, online prodej bude probíhat do soboty 15. dubna 12:00 hodin. Nákup je zcela jednoduchý a probíhá standardně jako nákup vstupenek na jakoukoliv jinou sportovní/kulturní akci.

Platba vstupenek je možná:

  • prostřednictvím platební karty
  • převodem z účtu (u bank, které umožňují okamžitou platbu)

Dejte však pozor na to, že pokud není vstupenka uhrazena do jedné hodiny od rezervace, systém ji automaticky vystornuje a je dána zpět do prodeje.

Vstupenky, které nebudou prodány v předprodeji, bude pak možné zakoupit přímo v den zápasu od 16 hodin, kdy bude otevřen vstup do sportovní haly.

Informace k jednotlivým sektorům:

  • sektor C – řady 9, 8 – SEKTOR HOSTŮ – tyto vstupenky jsou určeny pro fanoušky soupeře, tato místa prosím NEKUPUJTE (informace pro domácí fanoušky)!
  • sektor B – prostředek okolo tunelu – FAN KLUB domácího týmu

Vstupenky můžete zakoupit zde , přímo na stránkách klubu je pak samostatný prolink (v hlavním menu nahoře zcela vpravo).

Jednoduchý návod na nákup vstupenek přes rezervační portál: