Nástup Lovců před zápasem

Třetí semifinále je zápasem o matchball!

Již zítra se v napěchované lovosické hale uskuteční třetí utkání semifinálové série mezi Lovci Lovosice a soupeřem z Karviné.

Semifinále Chance extraligy – 3. utkání:

Lovci Lovosice – HCB Karviná
sobota 15. dubna 17:00

vstupenky na stání zde

Karty jsou rozdány jasně: po středečním vítězství Karviné, která srovnala sérii na 1:1, se bude v sobotu v lovosické hale hrát o tzv. matchball v sérii. Vítězný tým se ujme vedení 2:1 a k postupu do finále mu tak bude chybět jediná výhra.

Vstupenky na sezení byly v předprodeji vyprodány během jediného dne, poslední lístky do sektoru hostů pak zmizely dnes dopoledne. Těšit se tak můžeme na parádní atmosféru hodnou semifinálových bojů v režii obou fanouškovských táborů.

V prodeji zůstávají poslední lístky na stání. Neprodané vstupenky budou po ukončení předprodeje (sobota 15:00) uvolněny pro prodej přímo na pokladně haly. Vstup pro fanoušky je možný od 16 hodin. Vzhledem k velké návštěvnosti prosíme znovu o parkování v přilehlých oblastech sportovního areálu. Díky QR kódům na vstupenkách by mělo být odbavení přímo u vstupu časově nenáročné, přesto prosíme nenechávejte svůj příchod do haly na poslední chvíli.

Děkujeme všem fanouškům za podporu, vážíme si jí! JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Rozpis utkání naší semifinálové série:

1. utkání – sobota 8. dubna 17:00 Lovosice – Karviná 38:37
2. utkání – středa 12. dubna 19:30 Karviná – Lovosice 32:28
3. utkání – sobota 15. dubna 17:00 Lovosice – Karviná
4. utkání – středa 19. dubna 18:00 Karviná – Lovosice
 
5. utkání – sobota 22. dubna 14:00 Lovosice – Karviná

Komentáře před zápasem: 

Roman Jelínek, trenér: „Ve třetím utkání musíme zlepšit důraz a kvalitu hry jeden na jednoho. Být disciplinovaní a odhodlaní udělat pro vítězství vše. To jsou faktory, které budou rozhodovat. Těšíme se na další těžké utkání v perfektní atmosféře naší haly. Věřím, že diváci budou naším motorem k tomu, abychom utkání zvládli.“

Jiří Motl, křídlo: „Sobotní utkání bude o tom, který z týmů získá matchball v sérii a tím i psychickou výhodu do dalších bojů. Očekávám bouřlivou atmosféru, kdy nás naši fanoušci poženou za vítězstvím. Nejen v tomto zápase musíme zlepšit obranu, abychom již nedostávali laciné góly a soupeř se tak na branku musel více nadřít. Pro nás je průběh předchozích dvou zápasů, ve kterých jsme nezvládli vstup do utkání, varováním. Nevydařené vstupy dostaly do pohody soupeře a tomu se chceme vyvarovat.“