Lovosice - Zubří

Dnes v Lovosicích třetí utkání série o bronz!

Lovci dnes mohou rozhodnout o držiteli bronzových medailí v Chance extralize pro sezónu 2022/2023, když do třetího zápasu vstupují s vedením 2:0 v sérii.

Série o 3. místo – 3. utkání:

Lovci Lovosice – HC ROBE Zubří
sobota 13. května 16:00

stav série 2:0

Po domácím vítězství 41:37 a výhře v Zubří 33:27 jsou naši házenkáři jeden (těžký) krok od další klubové medaile. Pokud by se jim dnes podařilo zvítězit, získali by ji Lovci po 8 letech, když naposledy jsme se radovali v sezóně 2014/2015.

Potřetí v řadě jim bude v cestě stát mladý tým trenéra Petera Dávida HC ROBE Zubří, který ve čtvrtfinále dokázal z pozice horšího týmu vyřadit favorizovanou pražskou Duklu (ta nakonec skončila pátá).

Program pro fanoušky začíná již od 15 hodin v prostorech před sportovní halou. Pokladna se zbývajícími vstupenkami (na každého se dostane!) bude otevřena hodinu před utkáním, které startuje v 16 hodin. Těšíme se na každého fanouška, který nás dnes přijde do haly Chemik povzbudit, JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Vstupenky do 12:00 online zde + od 15:00 na pokladně před utkáním.
Informace k doprovodnému programu zde.

Komentáře před zápasem:

Martin Hríb, trenér: „V sobotu bychom rádi udělali poslední krok v sérii. I když moc dobře víme, že poslední krůček bývá někdy náročný. Bude to především o naší hlavě. Znovu bude potřebná 100% koncentrace a věřím, že v kombinaci s podporou našich fanoušků budeme moci po utkání oslavit a úspěšně dokončit naši letošní Cestu za snem.“

Sergey Petrychenko, pivot: „Máme před sebou poslední krok k bronzové medaili, třetí utkání a pro nás nejdůležitější výhra. Soupeře nesmíme za žádnou cenu podcenit, protože ten nemá co ztratit. My musíme znovu do utkání nastoupit koncentrovaně a zodpovědně a ukázat naši dominanci od první do poslední minuty utkání. Chceme si tenhle zápas a famózní domácí atmosféru užít!“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,