Lovecká tipovačka

Lovecká tipovačka pro majitele vstupenek na utkání o bronz!

Ještě než odstartuje série zápasů o 3. místo, ve které Lovci změří síly s týmem Zubří, máme pro fanoušky připravenu tipovací soutěž o ceny.

Soutěže se mohou zúčastnit všichni, kteří v sobotu přijdou povzbudit naše Lovce. Zapojit se tak může každý, kdo buď má již platnou vstupenku z online předprodeje nebo si lístek zakoupí přímo na pokladně před utkáním.

VZHLEDEM K TOMU, ŽE CENY BUDEME PŘEDÁVAT IHNED PO SKONČENÍ SOBOTNÍHO ZÁPASU, PROSÍME, ABY TIPOVALI OPRAVDU POUZE TI, KTEŘÍ NA UTKÁNÍ FYZICKY DORAZÍ! PŘÍPADNÉ PŘEDÁNÍ CENY V ZASTOUPENÍ NEBUDE MOŽNÉ!

Tipovat budete co nejpřesnější výsledek našich házenkářů v 1. duelu (sobota 6. května). Vítězem se stane tipující s přesným tipem (+2 nejblíže tipující) nebo 3 tipující, kteří svým tipem budou konečnému výsledku nejblíže. Celkově budeme rozdávat ceny pro tři tipující.

Jak se můžete do tipovačky zapojit?

Máte 2 možnosti

1a) kliknout na odkaz www.app.teamsazky.cz ve webovém prohlížeči mobilu nebo PC.
1b) stáhnout do mobilu aplikaci z Google play (Team sázky google play) nebo z App Store (Team sázky App Store).

2) u obou možností výše je nutná registrace, ke které stačí pouze vaše telefonní číslo – během registrace si vytvoříte přezdívku.
3) Po registraci zvolíte položku „Připojit se ke skupině“ následně zadáte unikátní kód, který zveřejníme ve čtvrtek v 17.00 a tím se připojíte k lovecké skupině sázejících.

Kód pro 1. kolo (utkání 6. 5.): QLZKLR

4) tipněte si výsledek sobotního duelu a máte hotovo!

Tipovačka probíhá od čtvrtka 4. května 17:00 do začátku sobotního duelu (sobota 6. května 17:00). Na vítěze čekají ceny od našich partnerů, společnosti JPL Zahrady a závlahy, Esprit ČR a ceny z fan shopu Lovců.

Kategorie: aktuality, tým "A"