Předprodej vstupenek na 3. zápas série o bronz

Vstupenky na třetí utkání série o 3. místo proti Zubří, které se hraje v sobotu 13. května od 16 hodin v hale Chemik lze zakoupit od čtvrtečních 8:00.

Online předprodej zde.

Doplňující informace: 

  • chcete-li si koupit vstupenku na STÁNÍ, prosím klikejte opravdu na sektor stání (fialový sektor nad sedačkami) a neblokujte nákupem sedačky místa pro další zájemce!
  • kupujete-li více vstupenek najednou, potvrzujte rezervaci až po výběru všech vašich sedadel! V opačném případě bude systém registrovat každou vstupenku zvlášť včetně povinnosti platby za každou vstupenku odděleně.
  • vstupenky je nutné hradit okamžitě po rezervaci (platební karta nebo převody z účtu s okamžitou platbou)

Nákup vstupenek bude probíhat online na rezervačním portálu Lovců. Stejně jako na předchozí utkání, vstupenky se prodávají přímo na konkrétní sedadlo.

Ceny vstupenek na sérii o 3. místo: Lovci Lovosice – HC ROBE Zubří: 

150 Kč – vstupenka 15+
100 Kč – vstupenka 4 – 15 let, důchodci, ZTP, TZP-P

Děti do 3,99 let mají vstup zdarma bez nároku na sedadlo.

Platba vstupenek je možná:

  • prostřednictvím platební karty
  • převodem z účtu (u bank, které umožňují okamžitou platbu)

Dejte však pozor na to, že pokud není vstupenka uhrazena do jedné hodiny od rezervace, systém ji automaticky vystornuje a je dána zpět do prodeje.

Vstupenky, které nebudou prodány v předprodeji, bude pak možné zakoupit přímo v den zápasu od 16 hodin, kdy bude otevřen vstup do sportovní haly.

Informace k jednotlivým sektorům:

  • sektor C – řady 9, 8 – SEKTOR HOSTŮ – tyto vstupenky jsou určeny pro fanoušky soupeře, tato místa nebudou v prodeji ve veřejném předprodeji
  • sektor B – prostředek okolo tunelu – FAN KLUB domácího týmu

Odkaz na prodej vstupenek je zde, přímo na stránkách klubu je pak samostatný prolink (v hlavním menu nahoře zcela vpravo).

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: