Lovci Lovosice

Série o bronz pokračuje v Zubří

Druhé střetnutí v boji o bronzové medaile hostí Zubří. Lovci do něj odjíždějí s vedením 1:0 v sérii.

Série o 3. místo – 2. utkání:

HC ROBE Zubří – Lovci Lovosice
středa 10. května 18:00

TVcom, onlajny

Třikrát jsme v letošní sezóně dokázali Zubří porazit a s cílem získat čtvrté vítězství ve vzájemných zápasech sezóny 2022/2023 budeme odjíždět k pokračování série o 3. místo. Úvodní duel v Lovosicích přinesl lehkovážnou házenou s útočným podáním obou týmů, ze které vzešlo hned 78 branek a vítězství Lovců 41:37.

V Zubří čeká na náš tým bouřlivá atmosféra, tak jak je tomu u Valachů zvykem, a ve kterou budou také domácí spoléhat při své snaze o vyrovnání.

Rozpis série o třetí místo:
1. zápas: sobota 6.5. 17:00 Lovci Lovosice – HC ROBE Zubří 41:37
2. zápas: středa 10.5. 18:00 HC ROBE Zubří – Lovci Lovosice
3. zápas: sobota 13.5. 16:00 Lovci Lovosice – HC ROBE Zubří

4. zápas: středa 17.5. 18:00 HC ROBE Zubří – Lovci Lovosice 
5. zápas: sobota 20.5. 17:00 Lovci Lovosice – HC ROBE Zubří

Naši házenkáři vyrážejí na Moravu ve středu dopoledne, střetnutí se hraje v ROBE aréně od 18 hodin a sledovat jej můžete prostřednictvím tradičních zpravodajských kanálů. Budeme spoléhat na vaši podporu na dálku, JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem:

Roman Jelínek, trenér: „První utkání ukázalo, že síla obou týmů je zejména v útoku. Za mě úvodní duel o bronz neměl náboj. V Zubří očekávám jiné utkání. My musíme zlepšit koncentraci a nasazení a zvýšit důraz v obraně. Být důslední a disciplinovaní. Pak máme šanci v Zubří uspět.“

Tim Jenko Bogdanić, spojka: „Čekám, že do druhého zápasu nastoupí soupeř od začátku tvrdě ve snaze srovnat sérii. Bude hodně důležité, jak vstoupíme do utkání. Především musíme předvést extrémní nasazení a nenechat Zubří odskočit na výraznější rozdíl. Když se nám toto podaří, věřím, že si vybojujeme druhý bod v sérii.“