Ervas

Lemansport novým partnerem Lovců!

Od 1. července mají Lovci nového partnera v oblasti sportovního vybavení, kterým se stala společnost Lemansport, která je výhradním dodavatelem házenkářských míčů značky Molten nebo chráničů Rehband.

Smlouva, kterou uzavřel ředitel klubu Vojtěch Srba a jednatel společnosti Jakub Lébl, je platná na další 3 roky tj. až do konce sezónu 2025/2026.

„Po dlouhých letech měníme partnera v oblasti míčů a chráničů. Od společnosti Lemansport jsme dostali velmi dobrou nabídku a těšíme se na vzájemnou spolupráci. Společnost je zároveň partnerem celého Českého svazu házené,“ řekl ředitel lovosického klubu Vojtěch Srba. Jeho slova doplnil jednatel Lemansport Jakub Lébl: „naše společnost se těší na úspěšnou spolupráci a věříme, ze s míči Molten to bude Lovcům dobře a přesně střílet.“

Míče Molten patří ke špičce ve svém oboru a staly se mimo jiné oficiálními míči např. na posledním MS mužů 2023, které se hrálo v Polsku a Švédsku, budou také oficiálními míči pro celou mužskou extraligu. Vybaveni jimi budou všechny lovecké kategorie od nejmenších hráčů přípravky po extraligový „A“ tým Lovců.

Z nového partnerství vzniká pro všechny členy klubu výhoda v podobě klubových cen s výraznou slevou:

míče Molten -40% z MOC
chrániče Rehband -20% z MOC 

V nabídce Lemansport najdete mimo jiné bezlepidlové míče a také kvalitní neoprenové bandáže, kompresní doplňky atd. Nabídku všech produktů naleznete na oficiální stránce.

Systém objednávání pro členy klubu Lovci Lovosice:

Členové klubu objednávají výhradně prostřednictvím emailu na lucie@hazenalovosice.cz. Objednávky budou hromadně vyřizovány 1 x za 14 dní, v případě většího objemu 1 x týdně. Dodání produktů bude standardně na sportovní halu Chemik, platba bude probíhat prostřednictvím KIS.

Pokud bude někdo na svoji objednávku spěchat, je možné ji zadat obratem. V tomto případě se bude připočítávat individuální poštovné v ceně 120 Kč.