Partner Ekomonitor

Lovci stvrdili novou dlouhodobou smlouvu se společností Vodní zdroje Ekomonitor

S radostí oznamujeme, že dlouhodobě dobrá práce s mládeží a skvělé sportovní výsledky umožnily Lovcům významně rozšířit spolupráci s jedním z partnerů, společností Vodní zdroje Ekomonitor.

Společnost Vodní zdroje Ekomonitor podporuje náš klub dlouhodobě a jsme rádi, že usilovná práce činovníků a hráčů našeho klubu přesvědčila tohoto partnera k výraznému navýšení podpory Lovců. Výsledkem je nová dlouhodobá smlouva, kterou obě strany uzavřely na následující sezóny a která výrazně podpoří práci všech složek.

„Se společností Vodní zdroje Ekomonitor spolupracujeme dlouhodobě a jsme velmi rádi, že se nám podařilo naši vzájemnou spolupráci výrazně rozšířit. To nám pomůže rozvíjet nejen Lovce jako klub, ale také práci s mládeží a nadále tak budeme moci naplňovat ambice v nejvyšší soutěži. Zároveň mám nová smlouva dodá stabilitu pro celý chod klubu,“ okomentoval nový kontrakt ředitel klubu Vojtěch Srba.

Za společnost Vodní zdroje Ekomonitor pak jeho slova doplňuje zástupce firmy pan Jiří Unčovský: „naše firma podporuje sportovní subjekty, které se věnují a velmi dobře pracují v oblasti mládeže a to nejen v házené. Jsme rádi, že můžeme navázat na dřívější spolupráci s klubem Lovci Lovosice, u kterého práci s mládeží a dlouhodobé výsledky ve všech věkových kategoriích velmi oceňujeme. Proto jsme se rozhodli pro významné rozšíření naší spolupráce.“

Děkujeme firmě Vodní zdroje Ekomonitor za dlouhodobou podporu, velmi si jí vážíme a věříme, že práce a výsledky Lovců naplní očekávání našeho významného partnera. 

 

Kategorie: aktuality, tým "A"