Extraliga startuje, Lovci změří síly s Mistrem!

Extraliga startuje, Lovci změří síly s Mistrem!

Podruhé za sebou odstartují Lovci sezónu zápasem proti Plzni. Po loňském Otvíráku se totiž Talent tým Plzeňského kraje stal soupeřem pro první kolo také letos. Rozdílné bude  ale dějiště utkání, když tentokrát další vzájemné střetnutí uvidí hala Na Slovanech na Západě Čech.

1. kolo extraligy:

Talent tým Plzeňského kraje – Lovci Lovosice
čtvrtek 31. srpna 18:00

TVcom, onlajny

Dva týmy, které chtějí bojovat o příčky nejvyšší. Dva medailisté z poslední extraligové sezóny. Proti Lovcům se postaví poslední český Mistr, se kterým Lovci ze sezóny 2022/2023 nemají pozitivní bilanci, o to více by si přáli v 1. kole uspět.

Kompletní vizitku soupeře včetně změn v kádru naleznete v článku ČSH zde.

Utkání začíná v Plzni od 18 hodin, sledovat jej můžete prostřednictvím tradičních kanálů a také na červeném tlačítku ČT. Budeme rádi za každou podporu, která nám pomůže do sezóny vykročit pravou nohou.

JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem:

Martin Hríb, trenér: „Máme před sebou první duel hned na palubovce obhájce titulu a je jasné, že ke stejnému cíli bude chtít Plzeň dojít i letos. Určitě se všichni těšíme, že už sezóna začíná a že si budeme moci ověřit, jak jsme kluky dokázali připravit. V přípravě všichni makali na 100% a i v přípravných duelech bylo znát, že naše výkonnost jde nahoru. Bohužel stejně jako v loňské sezóně, už do prvního duelu nebudeme v plné síle, ale my se s tím znovu pokusíme srovnat co nejlépe to půjde. V Plzni chceme navázat na dobrou poslední sezónu a dokázat, že s cílem zvítězit jdeme do každého duelu. Očekávám vyrovnané utkání a rádi bychom si z Plzně odvezli oba body.“

Pavel Chotěborský, křídlo: „Plzeň je velmi těžký soupeř, se kterým z loňského roku nemáme dobrou bilanci. Ale v přípravě jsme se přesvědčili, že dobrou a rychlou házenou hrát umíme a tímto se také budeme chtít v Plzni prezentovat a zvítězit.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: