Lovci mají srdce

Letošní Otvírák bude pomáhat Petrovi a Jakubovi z Loun

V duchu motta „Lovci mají srdce“ budeme i v rámci letošní Otvíráku pomáhat, kde je potřeba. Výtěžek z charitativní akce poputuje pro Petra a Jakuba Grasovi z nedalekých Loun.

Petr a Jakub jsou oba házenkáři, členové klubu Házená Louny. V polovině letošního roku je bohužel potkala ztráta v podobě úmrtí manželky a maminky Zuzky, která podlehla po dlouhém boji těžké nemoci. Stejná nemoc se bohužel v závěru Zuzčina života projevila i u tatínka Petra. Velmi rádi bychom jim společně s vámi podali pomocnou ruku a podpořili je v jejich nelehké situaci. Detailní informace k příběhu si můžete přečíst zde.

Jak budeme pomáhat? Příspěvek pro Petra a Jakuba se bude skládat z několika částí: 

  1. část výtěžku ze vstupného na Otvírák sezóny 2023
  2. výtěžek z charitativní aukce dresů z bronzové sezóny 2023/2024
  3. výtěžek z charitativní tomboly Házenkářského festivalu 2023
  4. částka za každý vstřelený gól týmů Lovců/Brna na Otvíráku 2023

Charitativní tombola Házenkářského festivalu 2023. 

Jednou z možností, jak podpořit naši charitativní akci, je zapojit se do tomboly HF 2023. V rámci nadcházejícího mládežnického turnaje budou v prodeji slosovatelné lístky v ceně 30 Kč. Pokud si lístek zakoupíte, můžete vyhrát hned 2x! Každý lístek vyhrává některou z drobných cen věnovaných našimi partnery a zároveň také postupuje do slosování o hlavní cenu. Hlavní cenou bude elektrická koloběžka Scooter v hodnotě 9000 Kč. Dále budou připraveny dvě ceny pro 2. a 3. místo v podobě balíčku od společnosti Yoursport (zastoupení Kempa) a top házenkářského míče Molten od společnosti Lemansport.

Podpořit Petra a Jakuba tak může každý z vás, protože možností, jak se zapojit, je opravdu mnoho. Přijďte povzbudit Lovce a z každé prodané vstupenky poputuje 1/4 ve prospěch kluků. Přidejte se k naší charitativní aukci dresů, získejte dres vašeho oblíbeného hráče a podpořte dobrou věc! Nebo si kupte lístek do charitativní tomboly a můžete za cenu 30 Kč vyhrát hlavní cenu!

Každý z nás může udělat jeden drobný krok k tomu, abychom společně pomohli tam, kde je potřeba.

Děkujeme všem, kteří se zapojí a pomohou Petrovi a Jakubovi v jejich další životní cestě. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Kategorie: aktuality, tým "A"