Charitativní tombola Házenkářského festivalu 2023

Charitativní tombola Házenkářského festivalu 2023

Včera jsme vás informovali o charitativním projektu, který je součástí Otvíráku 2023 a Házenkářského festivalu Lovosice. Zapojit se do podpory Petra a Jakuba bude možné také prostřednictvím speciální charitativní tomboly.

Charitativní tombola pro Petra a Jakuba. 

Tombola bude součástí Házenkářského festivalu, který proběhne v Lovosicích od pátku 8. září do neděle 10. září. Celkem bude v osudí 1000 „vstupenek“ za cenu 30 Kč. Každá vstupenka vyhraje některou z cen, které do ní věnovali naši partneři (velké díky všem!). Tzn. že každý, kdo si koupí vstupenku, získává automaticky drobnou cenu a zároveň pak všechny vstupenky postupují do slosování o hlavní cenu.

Hlavní cenou je elektrická koloběžka Scooter v hodnotě 9.000 Kč a jejího nového majitele budeme losovat o přestávce Otvíráku. Dále vylosujeme ještě dvě ceny v podobě balíčku produktů od společnosti Yoursport a špičkového házenkářského míče Molten od společnosti Lemansport.

Lístky do tomboly budou v prodeji v rámci akreditačního stanu Házenkářského festivalu od pátku do neděle resp. do jejich vyprodání. Moc bychom si přáli, aby nezůstal ani jediný! Díky tomu by pak na konto charitativního projektu přibylo rovných 30.000 Kč.

Podpořit Petra a Jakuba tak může každý z vás a možností, jak se zapojit, je opravdu mnoho (viz článek zde). Přijďte povzbudit Lovce a z každé prodané vstupenky poputuje 1/4 ve prospěch kluků. Přidejte se k naší charitativní aukci dresů, získejte dres vašeho oblíbeného hráče a podpořte dobrou věc! Nebo si kupte lístek do charitativní tomboly a můžete za cenu 30 Kč vyhrát hlavní cenu!

Každý z nás může udělat jeden drobný krok k tomu, abychom společně pomohli tam, kde je potřeba.

Děkujeme všem, kteří se zapojí a pomohou Petrovi a Jakubovi v jejich další životní cestě. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Kategorie: aktuality Rubriky: ,