Zimní stadion, fanoušci

Důležité organizační pokyny pro Otvírák 2023

V souvislosti se zahajovacím střetnutím Lovců v domácím prostředí přinášíme přehled důležitých informací.

Vstupenky

Vstupenky na Otvírák 2023 je možné zakoupit třemi způsoby:
– (doporučujeme) online nákup, který poběží až do soboty 9. 9. do 19 hodin
– tištěné vstupenky v předprodeji bude možné zakoupit v akreditačním stanu Házenkářského festivalu (u zimního stadionu) v pátek (10 – 18) a v sobotu (10 – 17)
– přímo na pokladně při vstupu na zimní stadion (vstup C od fotbalového stadionu)

Cena vstupenky (všechny vstupenky jsou na stání do sektoru C!):

  • 150 Kč dospělý
  • 100 Kč děti 4 – 14,99 , senior, ZTP
  • 0 Kč (děti 0 – 3,99)

Čtvrtina ze vstupného poputuje na charitativní projekt Petrovi a Jakubovi Grasovým. 

Příchod/příjezd k zimnímu stadionu. 

Stejně jako v předchozích ročnících nebude možné k zimnímu stadionu dojet autem. Je potřeba zaparkovat v jiných částech Lovosic a k zimnímu stadionu dojít pěšky. Pro majitele vstupenek je určen jediný vchod na stadion a to vchod C od fotbalového stadionu. Fungovat bude také druhý vchod, který je ale určen pouze pro účastníky Házenkářského festivalu. 

Prosíme fanoušky, aby dbali pokynů pořadatelů a respektovali zvláštní režim sobotního střetnutí!

Doprovodný program. 

Vedle sportovního zážitku je pro fanoušky připraven také doprovodný program. Ten bude startovat od 18 hodin hudebním programem před zimním stadionem a dále přímo v prostředí zimního stadionu. Brány zimáku se otevřou hodinu před zápasem, od 18:45 již bude probíhat program přímo na ploše. Ten bude pokračovat i po skončení zápasu, opět přímo na palubovce zimního stadionu. Po skončení programu v hale bude pokračovat hudební večer opět ve venkovních prostorech.

Charitativní projekt Otvíráku

Kompletní informace čtěte v odkazu výše. Nezapomeňte, že každý z vás může podpořit dobrou věc zakoupením vstupenky, zapojením do charitativní aukce dresů nebo zakoupením losu do charitativní tomboly. Na projekt přispěje i každá vstřelená branka obou soupeřů, každý gól bude znamenat dalších 100 Kč (děkujeme soupeři z Brna za sounáležitost).

Děkujeme všem, kteří na Otvírák dorazí a pomohou tak k uskutečnění této unikátní akce napříč kolektivními sporty v ČR. JSME JEDEN TÝM, MY A VY!