Extraliga pokračuje, Lovci míří do Frýdku-Místku

Extraliga pokračuje, Lovci míří do Frýdku-Místku

V rychlém sledu teď má extraliga na programu dvě svoje kola. „Sváteční“ páté bylo odehráno ve čtvrtek a hned o víkendu pak pro dvanáct celků pokračuje soutěž šestým kolem.

6. kolo Chance extraligy:

Pepino SKP Frýdek-Místek – Lovci Lovosice
neděle 1. října od 17:00

TVcom, onlajny.cz 

Ve čtvrtek si Lovci poradili s týmem Nového Veselí a hned zítra je čeká jejich čtvrtfinálový soupeř z posledního play-off, tým Pepino SKP Frýdek-Místek. Ten má zatím velmi vyrovnanou zápasovou bilanci. Z pěti odehraných duelů dvakrát zvítězil i prohrál a jednou remizoval. Až na domácí střetnutí s Brnem přinesly všechny zápasy velmi vyrovnaný průběh. Podle předpokladů si svěřenci Daniela Vala poradili s celky Maloměřic a Hranic, a skvělý první poločas v Plzni jim přinesl remízu a zisk jednoho bodu na palubovce obhájce titulu. V domácím prostředí ale Pepino hned dvakrát neuspělo, když si body odvezla jak pražská Dukla tak tým Brna.

V dosavadní tabulce patří Frýdku-Místku sedmá pozice se ziskem pěti bodů, má tak o jeden bod více než naši Lovci, kteří zatím mají na svém kontě dvě výhry. Po poslední sezóně tým opustila nebo s házenou skončila trojice zkušených hráčů: brankář Vít Pyško (Brno), spojky Tomáš Sklenák a Tomáš Mlotek (oba ukončili kariéru). Jediná změna na poli příchodů je pak v podobě polského Adriana Cheľmiński, který přichází doplnit právě  post spojky.

Kompletní vizitku soupeře čtěte zde.

Střetnutí začíná na severu Moravy v 17 hodin. Držte nám v něm palce! Další utkání v rámci extraligy pak hrajeme v sobotu 7. října od 17 hodin doma proti Kopřivnici, v týdnu přitom odehrajeme ještě zápas Českého poháru proti Náchodu. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Martin Hríb, trenér LL: „Poslední zápas na palubovce soupeře se nám vydařil, ale to už je minulost a nyní nás čeká utkání proti týmu, který má na svém kontě pět bodů. K utkání jedeme s jasným cílem, kterým je takový výkon, jež nám zaručí dva extraligové body. Na přípravu na soupeře jsme měli jediný trénink, stejně jako ostatní týmy. K tomu jsme přidali jeden regenerační oddechový po čtvrtečním zápase. Přesto věříme, že jsme hráče dokázali připravit tak, abychom splnili vytýčený cíl.“

Jan Heřmanovský, křídlo LL: „Ve Frýdku-Místku chceme navázat na poslední úspěšné domácí utkání a naplno bodovat. Nečeká nás nic jednoduchého. Musíme si dát pozor na souhru spojek s pivotem a vyvarovat se zbytečným chybám na naší straně.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,