Upoutávka

Lovci chtějí v Hranicích získat první body!

Dvě kola má za sebou mužská extraliga a šestice týmů (byť s rozdílným počtem odehraných zápasů) má na svém kontě stále nulový bodový zisk. V této skupině jsou i loni bronzoví Lovci, kteří ale první body na své konto chtějí získat právě v nadcházejícím střetnutí.

3. kolo extraligy mužů:

TJ Cement Hranice – Lovci Lovosice
neděle 17. 9. od 15:30

TVcom, onlajny

Hranice jsou jedním z týmů, které již mají za sebou volný los s ohledem na lichý počet účastníků extraligy. Odehráno tak mají jediné utkání, když v úvodním kole extraligy nastoupily na palubovce našeho posledního soupeře Brna (prohra 25:36).

Moravský celek a jeho medailové pozice jsou již hodně vousaté. Poslední dvě sezóny přinesly Hranicím „jen“ boje o záchranu v soutěži a podobný boj se dá v podání Hranic očekávat asi i v letošní sezóně. Do té vstoupí tým znovu pod vedením bývalého hranického pivota Radima Brože. Ten bude mít k dispozici kádr s velmi nízkým věkovým průměrem, když více jak polovinu jeho celku tvoří hráči ročníku narození 2003 a později.

Kompletní vizitka soupeře zde.

Naši Lovci k nedělnímu zápasu zajíždějí s jasným cílem získat první dva extraligové body v tomto soutěžním ročníku a dát tak zapomenout porážkám v úvodních dvou duelech. Budeme rádi, když nás v neděli od 15:30, kdy střetnutí v hranické sportovní hale začíná, budete na dálku podporovat. Děkujeme, JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem:

Martin Hríb, trenér: „Čeká nás zápas proti soupeři, který stejně jako my zatím nebodoval. Do Hranic pojedeme jako papírový favorit a nemůžeme také na nic jiného než zisk dvou bodů myslet. Upřímně, v Hranicích se nám herně nedaří, což potvrdily i poslední dvě sezóny a zápasy na hřišti soupeře. Apelujeme na hráče, aby do zápasu šli se 100% nasazením a koncentrací do poslední minuty. Jsem osobně rád, že jedeme do Hranic ve fázi, kdy je venku ještě teplo 🙂 Každopádně si jedeme v neděli pro dva body, kterými bychom rádi odměnili naše skvělé fanoušky.“

Tadeáš Pokorný, spojka: „Po nezdárném vstupu do sezóny nás čeká utkání na poli Hranic. Musíme potvrdit roli favorita i přes to, že zápasy v hranicích jsou vždy nepříjemné. Máme jednoznačný cíl a to připsat si první dva body do tabulky.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,