Lovosice - Nové Veselí

Lovci nastoupí poprvé v hale Chemik!

První střetnutí v domácí hale čeká na Lovce v letošním ročníku Chance extraligy. Ta má na programu již své 5. kolo.

5. kolo Chance extraligy:

Lovci Lovosice – TJ Sokol Nové Veselí
čtvrtek 28. 9. od 11:00

Lovci mají na svém kontě tři odehrané zápasy. První dva pro ně skončily prohrou proti mistrovské Plzni a také tradičně ambicióznímu Brnu, ve třetím střetnutí jsme naplno bodovali v Hranicích a čtvrté kolo přineslo pro náš tým volný los. Především porážka z domácího Otvíráku nás mrzí a rádi bychom nyní již v azylu domácí haly přidávali body v každém (nejen) domácím střetnutí.

Naším nejbližším soupeřem bude tým z Vysočiny TJ Sokol Nové Veselí. To má odehráno plný počet zápasů a stejně jako Lovci zatím s jednou výhrou na svém kontě. První dva zápasy přinesly pro svěřence trenéra Jana Bělocha těsné výsledky, když jak proti Dukle tak proti Plzni Sokol do posledních minut zápasu bojoval o oba body. V Brně pak dominoval domácí celek a v posledním zápase bralo Nové Veselí první body za jednoznačnou výhru proti Hranicím.

Oba dva čtvrteční soupeři tak zatím získali dva body za vítězství proti Cementářům, uvidíme, co přinese vzájemný duel v Lovosicích. Nejlepšími střelci soupeře jsou v dosavadním průběhu soutěže spojky Jakub Flajsar a David Šůstek. Ten je jednou z předsezónních posil celku, když se jako odchovanec vrátil domů po delší době strávené v celku pražské Dukly.

Kompletní vizitku našeho soupeře čtěte zde.

Utkání začíná v hale Chemik ve čtvrtek v 11:00. Vstupenky na utkání jsou v prodeji online do zítřejších 9:00, poté již jen na pokladně. Budeme moc rádi, pokud si za námi najdete i ve sváteční den cestu a podpoříte Lovce v boji o další ligové body. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem:

Roman Jelínek, trenér: „Nové Veselí je mladý ambiciózní tým s několika zkušenými borci. Určitě nás nečeká jednoduché utkání. Očekávám rychlou atraktivní házenou. Je to první utkání v naší domovské hale a všichni se těšíme na naše fanoušky a atmosféru. I když se hraje o sváteční den a v netradičním čase, tak věřím, že si do haly cestu najdou a poženou nás za vítězstvím.“

Patrik Stach, pivot: „Čeká nás první zápas v domácí hale Chemik. Veselí od minulé sezóny udrželo většinu svých opor a ještě k tomu přivedlo velice zkušeného Davida Šůstka z Dukly. Praktikují aktivní obranu 0:6 s aktivními hráči na pozicích 2 a 5. Věřím, že jsme se na zápas zvládli velice dobře připravit a nemá nás co překvapit. A že proti Brnu to byl poslední zápas, kdy nás soupeř připravil o domácí body. Fanoušci, budeme vás potřebovat, jsme jeden tým!“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,