Lovci Lovosice

Nekupujte vstupenky na místě, kupujte je ONLINE!

Ve čtvrtek hrají Lovci první utkání nové sezóny v domácí hale Chemik. Stejně jako na úvodní Otvírák, i na všechny další zápasy se vstupenky budou prodávat primárně v rámci online předprodeje. Oproti Otvíráku ale již budou všechny vstupenky na konkrétní sedadlo a z časového hlediska tak více jak doporučujeme jejich nákup online z pohodlí domova.

Obecné informace k online předprodeji: 

  • na utkání hraná v sobotu (standardní hrací den Lovců) bude předprodej startovat vždy v pondělí daného týdne v 8:00,
  • online předprodej bude ukončen 2 hodiny před startem duelu,
  • výběr sedadel je ve vaší režii, s přehlednou mapkou a především BEZ FRONTY!
  • držitelé vstupenek z předprodeje vstupují do haly levou částí dveří, tzn. nečekají na odbavení zákazníku, kteří kupují vstupenky na místě.

Vstupenky na utkání s Novým Veselím (hrané ve čtvrtek 28. 9. od 11 hodin) zakoupíte zde. Tento odkaz bude zároveň sloužit pro všechny následující zápasy.

Nákup na místě v den utkání: 

  • prodej vstupenek v den zápasu bude vždy hodinu před začátkem utkání,
  • při nákupu vstupenek až na místě počítejte s tím, že budete muset čekat, až obsluha u kasy s fanouškem před vámi vybere, zaškrtne a vypíše vstupenku na konkrétní sedadlo,
  • tyto úkony bude muset obsluha (jeden člověk) dělat s každým z vás, proto je více jak pravděpodobné, že se budou při nákupu vstupenek přímo na pokladně tvořit fronty
  • nezapomeňte tedy v takovém případě přijít v dostatečném předstihu, aby vám neutekl začátek střetnutí.

Z výše uvedeného vidíte, že je rozhodně mnohem výhodnější zakoupit si vstupenky v předprodeji. Okno předprodeje je dostatečně dlouhé a zároveň končí jen dvě hodiny před začátkem střetnutí. Každý kdo ví, že se utkání chce zúčastnit, tak má dostatečnou možnosti si vstupenky online zakoupit a vyhnout se tak výše uvedenému časovém zdržení na pokladně haly.

Informace k cenám vstupného na sezónu 2023/2024 zde.

Vstupenky z předprodeje budou znovu opatřeny unikátním QR kódem, který bude při vstupu naskenován obsluhou. Unikátní QR kód budou mít také permanentní vstupenky. Ty budou k vyzvednutí před čtvrtečním duelem (permanentkáři budou informováni v samostatném emailu).

Děkujeme všem, kteří si zakoupí vstupenky s předstihem online! JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: