Lovci Lovosice

První body vezou Lovci z Hranic

Třetí kolo přineslo první vítězství našeho týmu v nové extraligové sezóně. I když k pohodovému zápasu v roli favorita mělo střetnutí daleko, nakonec jsme si díky převaze ve druhé půli připsali první dva body.

3. kolo extraligy:

TJ Cement Hranice – Lovci Lovosice
33:36 (14:15)

statistiky k zápasu zde 

Vstup do zápasu byl z naší strany bohužel v duchu tradice. Znovu jsme soupeři nabídli luxusní náskok, který jsme pak dlouho museli stahovat. V zápase s Hranicemi to bylo konkrétně vedení soupeře 6:2 v 9. minutě zápasu. Naštěstí pro nás se hra v dalších minutách vyrovnala a srovnalo se i skóre, když ve 20. minutě srovnával svojí druhou brankou v zápase Bohdan Mizera na 10:10. Domácí na chvíli znovu  získali vedení, ale čtyři naše góly v řadě (z toho třikrát uspěl Giorgi Dikhaminija) přinesli Lovcům vedení 14:11. O to jsme ale přišli během dvou minut, když v poslední minutě domácí znovu srovnali na 14:14, o našem těsném vítězství po první půli rozhodla branka Pavla Horáka pár vteřin před poločasovou sirénou.

Střetnutí bylo vyrovnané ještě v začátku druhého poločasu. Pak se naštěstí projevila lepší trénovanost našeho týmu, který dokázal trestat chyby soupeře nejen v rozehrávce a často se Lovci prosazovali po brejkových situacích. Díky tomu získali uklidňující náskok, který se v 52. minutě vyšplhal na 36:26 pro náš tým. Ve zbývajících minutách přidávali branky již jen domácí, kteří využili také tři přesilové hry a zkorigovali na konečných 33:36.

Lovci si tak připsali první dva body. Ale zápas to byl vydařený spíše jen výsledkem a právě bodovým ziskem. Nevydařený byl jak vstup do zápasu, tak jeho závěr, který jsme prohráli 0:7 (!).

Další střetnutí čeká na naše hráče až ve čtvrtek 28. září od 11 hodin, když v domácím prostředí přivítáme celek Nového Veselí. Ve 4. kole máme jako lichý tým volný los.

Děkujeme všem našim příznivcům za podporu, JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: