Ukázková hodina pro zájemce o házenou! Přidej se k Lovcům!

Ukázková hodina pro zájemce o házenou! Přidej se k Lovcům!

Pro všechny zájemce o házenou v našem klubu přinášíme informace k ukázkové hodině házené, která proběhne v rámci Házenkářského festivalu v Lovosicích.

Zveme všechny chlapce, které baví sport a kteří by se jednou chtěli stát velkým Lovcem, aby se zúčastnili ukázkové hodiny v sobotu 9. září. Ukázková hodina proběhne na fotbalovém hřišti (umělá tráva) vedle krytého plaveckého bazénu v čase 12:00 – 13:00. Od rána pak probíhají na stejném místě zápasy nejmenší kategorie Házenkářského festivalu, kde můžete vidět, jak vypadá miniházená v podání šikovných malých házenkářů.

Těšit se na vás budou trenéři našich nejmenších kategorií, kteří pro vás připraví zábavný program a představí vám sport, který má v Lovosicích dlouhou a úspěšnou tradici. Přijďte si vyzkoušet házenou, přijďte se přidat mezi nás, Lovce! 

K účasti vám stačí sportovní oblečení, obuv, pití a dobrá nálada. Těšíme se moc na všechny kluky i rodiče. Sraz na ukázkovou hodinu bude u vchodu na umělku od plaveckého bazénu (vrátka), kde na vás bude čekat sportovní ředitel klubu Jan Landa nebo hledejte kohokoliv s logem našeho klubu na tričku/dresu, poradíme, nasměřujeme 🙂

JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Kategorie: aktuality, mládež Rubriky: