Velké i malé úspěchy patří na zeď

„Velké i malé úspěchy patří na zeď!“

Od nové sezóny 2023/2024 jsme navázali spolupráci s mosteckou společností BigAim a nyní si dovolujeme představit vám její podobu.

Společnost BigAim je výrobce unikátních tzv. „boardů“ nebo-li desek (plaket), na kterých můžete zvěčnit svoje malé, větší i největší úspěchy. Ať už se jedná o sportovní výkony, příslušnost k zájmové skupině nebo jste dosáhli na některý z životních milníků. To všechno se může objevit na vašem personalizovaném boardu.

Lovci Lovosice se samozřejmě budou zaměřovat ve spolupráci především na boardy se sportovní tématikou, ale výhodu, která ze spolupráce pro fanoušky klubu plyne, je možné uplatnit na jakýkoliv produkt, který společnost BigAim nabízí.

A jaké boardy pro Lovce Lovosice již v BigAimu vyrobili?

⇒ board pro hráče „A“ týmu
⇒ board pro hráče mládežnického celku
⇒ board pro naše věrné fanoušky
⇒ klubový board

Možností je spousta, stačí si jen vybrat! Dobrou zprávou je, že na boardy máte díky spolupráci Lovců a BigAim slevu hned 20%. Získáte ji při zadání slevového kódu LOVCI20 ve svém nákupním košíku.

Zároveň tak podpoříte mládežnické týmy Lovců, protože za každý board, který bude s tímto slevovým kupónem zakoupen, poputuje částka 100 Kč zpět do klubu.

Toto je ale pouze první část naší vzájemné spolupráce! Společně s BigAim jsme pro vás přichystali také novinku v podobě tipovací soutěže týkající se domácích utkání Lovců. Tipovat budeme celkový počet vstřelených branek (v součtu od obou týmů) a ten, kdo si tipne přesně nebo bude výslednému číslu nejblíže (a zároveň bude v případě více správných tipů tipovat nejdříve), získá board s hráčem „A“ týmu dle vlastního výběru.

Tipovací soutěže budeme vyhlašovat na našem FB profilu den před domácím střetnutím. Tipování bude ukončeno vždy s úvodním hvizdem daného zápasu.

První tipovačka bude již tento týden před Otvírákem 2023 s Brnem. A kdyby někdo z vás nechtěl čekat až do pátku nebo nechtěl pokoušet štěstěnu, může si svůj vlastní board vybrat a objednat hned teď na www.bigaim.cz.

Těšíme se na spolupráci a vaše boardy! Nezapomeňte se nám pochlubit!

Kategorie: aktuality, tým "A"