Lovci odjíždějí na předehrávku do Strakonic

Lovci odjíždějí na předehrávku do Strakonic

Z důvodu účasti ve druhém kole EHF European cup cestují ve středu 11. října Lovci na venkovní střetnutí proti týmu Strakonic.

8. kolo Chance extraligy:

HBC JVP Strakonice 1921 – Lovci Lovosice
středa 11. 10. od 19:00

TVcom, onlajny 

V rámci náročného říjnového programu čekají na Lovce také dvě herní středy v podobě předehrávek extraligových duelů. V té první se střetnou s týmem Strakonic. Těm se v nové sezóně zatím příliš nedaří, když po odehraných sedmi kolech nemají zatím na svém kontě jediný bod.

Nejblíže k bodovému zisku měli Jihočeši ve druhém kole v Maloměřicích, kde ještě čtyři minuty před koncem vedli rozdílem dvou branek 25:23. Závěrečné minuty ale patřily domácím a zatímco Strakonice již neskórovaly, „Mamuti“ byli úspěšní třikrát a nakonec se radovali ze zisku obou bodů. Po bodech pak Strakonice sahaly i v posledních dvou duelech. Nejprve v domácím prostředí potrápily posílené Brno, které dokázalo odskočit až v závěrečné desetiminutovce zápasu (konečný stav 25:27). V posledním kole nastoupily v Hranicích, kde jim vůbec nevyšel první poločas utkání. V tom druhém pak náskok domácích mocně dotahovali, aby šest minut před koncem prohrávali již jen o jedinou branku. Zápas ale nakonec lépe zvládly Hranice a v sezóně si tak připsaly první výhru, zatímco Strakonice na ni i nadále čekají.

V poslední sezóně se jihočeský celek, který vede trenér Michal Zbíral, díky umístění na 12. příčce vyhnul barážovému dvojutkání. Podobný cíl mají Strakonice i letos. Kompletní vizitku soupeře čtěte zde.

Utkání začíná na jihu Čech od 19 hodin a sledovat jej budete moci prostřednictvím tradičních informačních kanálů. Děkujeme všem, kteří nám budou ve středu držet palce! JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem:

Martin Hríb, trenér: „Možná je pro nás dobře, že utkání se hraje už ve středu a můžeme tak rychle zapomenout na nepovedený zápas s Kopřivnicí. Při pohledu na tabulku a postavení Strakonic by se mohlo zdát, že si jedeme jako favorit pro body. Ale jsme si vědomi, že naše herní forma rozhodně není optimální. Přesto si pojedeme do Strakonic pro dva body a věřím, že předvedeme lepší týmový výkon než tomu bylo v domácím zápase.“

Michal Bednařík, spojka: „Po nevydařeném domácím zápase s Kopřivnicí nás ani ve Strakonicích nečeká jednoduché utkání. Pevně ale věřím, že se ve středu předvedeme ve zcela jiném světle a díky zlepšenému výkonu přivezeme dva body.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,