Vysoké vítězství ve Strakonicích znamená další dva body

Vysoké vítězství ve Strakonicích znamená další dva body

V předehrávce 8. kola Chance extraligy cestovali naši házenkáři do Jižních Čech, kde nastoupili proti týmu Strakonic. V zápase potvrdili roli favorita a zvítězili rozdílem dvanácti branek.

8. kolo Chance extraliga:

HBC JVP Strakonice 1921 – Lovci Lovosice
31:43 (17:19)

Konečně nám vstup do zápasu vyšel a v 5. minutě jsme vedli 4:0. I nadále si Lovci udržovali výraznější náskok, o který se svými góly staral především Pavel Chotěborský. Závěrečné minuty první půle ale vyšly domácím, kterým se podařilo dvě minuty před poločasovými hvizdem snížit na 16:17, abychom na konec do šaten odcházeli s vedením o dvě branky.

Tak jako se nám vydařil začátek zápasu, vydařil se nám i vstup do druhého poločasu. Čtyři branky v řadě nám opět přinesly uklidňující náskok a soupeř na něj již zareagovat nedokázal. Postupně jsme navyšovali naše vedení, devět minut před koncem Lovci poprvé vedli o deset gólů. Nakonec jsme ještě dva navrch přidali a zvítězili 43:31.

Střelecky se zaskvěl Pavel Chotěborský s patnácti brankami, necelou polovinu sedmi gólů vstřelil Bohdan Mizera.

V sobotu nás čeká utkání 2. kola European Cup EHF proti týmu Tatranu Prešov (sobota 14. 10. od 17 hodin, vstupenky zde), další extraligový zápas pak hrajeme v domácím prostředí ve středu 18. 10. od 18 hodin proti Jičínu.

Děkujeme všem fanouškům za podporu, JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,