Lovce čeká další domácí zápas, v derby přivítáme Duklu

Lovce čeká další domácí zápas, v derby přivítáme Duklu

Tři soboty v řadě hostí hala Chemik domácí střetnutí Lovců. Po vítězném utkání proti Zubří přivítají naši házenkáři tým Dukly Praha.

13. kolo Chance extraligy:

Lovci Lovosice – HC Dukla Praha
sobota 18. listopadu od 17:00

vstupenky online zde

Tři sobotní soupeři, u kterých se postupně zvyšuje jejich síla. Po vítězství nad naším sousedem v tabulce přijede do Lovosic tým, který má před námi nyní tříbodový náskok. A za týden pak přivítáme soupeře nejsilnějšího, obhájce titulu Plzeň, které v dosavadní tabulce patří první příčka v tabulce soutěže.

Dukla v poslední sezóně nedokázala využít na 100% výhodu domácího prostředí v úvodních dvou duelech čtvrtfinále a po prohře 1:3 v sérii se Zubřím na ni čekaly jen zápasy o konečné 5. – 8. místo. Tradiční účastník play-off má i letos vysoké cíle v podobě ligové medaile. K tomu má pražskému celku pomoci i příchod Michala Tonara mladšího, syna trenéra Dukly, který do hlavního města přišel po mistrovské sezóně z Talent týmu Plzeňského kraje.

Dukle vyšel vstup do soutěže velmi dobře, když v prvních pěti kolech neztratila ani bod. První porážku zaznamenala až na palubovce Karviné, kde ale do posledních minut bojovala o další body. Další pětice zápasů pak přinesla pražskému celku střídavé úspěchy, podle očekávání si poradila se Zubřím, Maloměřicemi i Hranicemi, shodně rozdílem tří branek podlehla silným celkům z Brna a Plzně. V tabulce jí patří čtvrtá příčka se ziskem 16 bodů, má tak o tři body více jak náš tým, který se po vítězství nad Zubřím posunul na šestou pozici.

Nejlepším střelcem soupeře je Jiří Dokoupil, ve velkém stylu se po dlouhodobém zranění vrátil rozehrávač Jakub Sviták, který je druhým nejlepším kanonýrem Dukly v dosavadním průběhu extraligy.

Utkání začíná v naší hale Chemik v sobotu 18. listopadu v tradiční čas 17:00. Přijďte nás proti těžkému soupeři podpořit, budeme vás potřebovat! JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem:

Roman Jelínek, trenér: „Nyní nás čeká několik zápasů s týmy z horní poloviny tabulky, kam chceme ale patřit i my. Po reprezentační pauze naše výkonnost stoupla a já věřím, že to potvrdíme i v následujícím utkání s Duklou. Ta má opět mladý tým doplněný o několik zkušených hráčů. Musíme být znovu plně koncentrovaní a disciplinovaní, abychom mohli pomýšlet na úspěch. Zároveň být efektivní v útoku, abychom nepouštěli Duklu do rychlých protiútoků, ve kterých je velice silná. Těším se na kvalitní utkání před výbornou kulisou naší haly a věřím, že si potvrdíme, že patříme do vrchních pater tabulky a oba body zůstanou v Lovosicích.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,