V sobotu přivítáme českého Mistra

V sobotu přivítáme českého Mistra

V sobotu přijede do Lovosic tým, který v posledním extraligovém ročníku dokráčel až na ten nejvyšší stupínek, Talent tým Plzeňského kraje.

14. kolo Chance extraligy:

Lovci Lovosice – Talent tým Plzeňského kraje
sobota 25. listopadu od 17:00

vstupenky zde 

Ani letos nemá Talent jiný cíl než znovu získat zlaté medaile. A cestu k obhajobě začal i v novém ročníku parádně, když v dosavadním průběhu soutěže ztratil jediný bod a to hodně překvapivě v domácím zápase s týmem Frýdku-Místku. V ostatních zápasech byl suverénní. Do sezóny vstoupil vysokou výhrou proti Lovcům a nezaváhal ani v očekávaných duelech s Karvinou (repríza poslední finálové série) nebo v Praze proti Dukle. Výsledkem je vedoucí pozice v tabulce, ve které má sice stejně jako druhá Karviná 23 bodů, ale zápas k dobru.

Plzeň nemá žádného úplně výrazného střelce a její nejlepší kanonýři se řadí až za první desítku střelců. Možná trošku překvapivě je nejlepším střelcem Plzně už letos mladíček Daniel Bláha, který v poslední sezóně teprve nakoukl do mužské ligové házené. Hned za ním je pak pivot Jakub Šindelář, který patří sice k nejtrestanějším hráčům soutěže, ale k tvrdé obranné práci přidává především skvělou aktivitu v útoku. A jestli se na něco může Plzeň nejen v této sezóně spolehnout, je to výkon brankářů. V popředí statistik se i letos drží dvojice Karel Šmíd – Filip Herajt, když především druhý jmenovaný předvádí skvělé a vyrovnané výkony.

Do Lovosic v sobotu přijede komplexní tým s nejvyššími ambicemi. Naší snahou společně s vámi bude zastavit jeho spanilou jízdu letošním ročníkem a být prvním týmem, který Plzeň v této sezóně porazí. Budeme rádi, pokud nás přijdete povzbudit a vytvořit oběma týmům skvělou atmosféru. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem:

Martin Hríb, trenér Lovců: „Další pro nás velmi těžký zápas, navíc proti soupeři, který opět ukazuje, že má výborně poskládaný tým a bude chtít znovu útočit na český titul. Náš cíl je jasný a na ten jsme se připravovali celý týden: navázat na zlepšenou hru z posledních zápasů. Samozřejmě víme, že Plzeň je tým, který dělá málo chyb v útoku a má mezi sebou zkušené hráče s výbornými rozhodovacími schopnostmi. Přesto jsem přesvědčený, že pokud dodržíme vše, co si stanovíme, tak nakonec to můžeme být my, kdo se po zápase bude radovat z vítězství. Osobně čekám, že do Chemiku dorazí výborná divácká návštěva, se kterou bychom rádi oslavili dva body.“

Jakub Lavička, brankář Lovců: „S Plzní nemáme dlouhodobě dobrou bilanci, což se také potvrdilo v prvním vzájemném zápase letošní sezóny. Po reprezentační pauze potvrzujeme v zápasech zlepšené výkony a proto v utkání s Plzní budeme chtít navázat na stejný výkon, jaký jsme předvedli v posledním zápase s Duklou. Věříme, že využijeme výhodu domácího prostředí, a dva body tak zůstanou doma.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,