Zápas proti Hranicím bude speciální, čeká nás bilance roku 2023!

Zápas proti Hranicím bude speciální, čeká nás bilance roku 2023!

V neděli 10. prosince čeká na naše házenkáře poslední domácí utkání roku 2023. A protože speciální byl i Otvírák domácí sezóny, nemohli jsme v tomto směru zapomenout ani na střetnutí poslední.

16. kolo Chance extraligy:

Lovci Lovosice – TJ Cement Hranice
neděle 10. prosince 15:45

vstupenky online

Sezóna 2022/2023, která vrcholila na jaře letošního roku, přinesla Lovcům řadu úspěchů. Tím stěžejním byla samozřejmě bronzová medaile „A“ týmu, když se cenný kov podařilo získat po devíti letech. K naší velké radosti se ale dařilo také lovecké budoucnosti: mládežnickým celkům. Hlavní úspěchy malých i velkých Lovců si společně připomeneme jak v průběhu tak po skončení utkání. 

V poločase zápasu máme pro vás naposledy v tomto roce připravenu poločasovou soutěž. V ní bude nejen jiná hlavní cena, ale také samotný princip soutěže. Hlavní cenou je poukaz do George´s barber shop v Litoměřicích, takže tentokráte ryze pánská cena, která ale může být skvělým dárkem pod stromeček. Losovat budeme znovu tři výherce, přičemž ti své ceny získají rovnou bez poločasového střílení na branku.

Po skončení utkání se můžete těšit na další hudební pecku, která vznikla ze spolupráce Alvin Star + Lovci Lovosice. 

A v neposlední řadě se můžete vyfotit jak s pohárem za 3. místo v Chance extralize z poslední sezóny, tak také samozřejmě se všemi našimi Lovci. Ti se budou také všem zájemcům podepisovat na autogramové kartičky. Autogramové kartičky budou k zakoupení v našem fanshopu za cenu 60 Kč (25 ks kartiček + fixa).

Každý z fanoušků si tak v průběhu nedělního střetnutí najde v zápase to svoje a věříme, že připravený program pro vás bude další motivací, proč přijít naše Lovce v tomto utkání podpořit. Zápas se hraje netradičně v neděli 10. prosince od 15:45 hodin. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem: 

Martin Hríb, trenér Lovců: „Proti papírově slabšímu soupeři z Hranic je naším jasným cílem odčinit porážku z pohárového zápasu v Zubří. K tomu samozřejmě potřebujeme zlepšit naši úspěšnost v zakončení, které nás bohužel hodně trápilo v posledních dvou zápasech.“

Jan Kupa, spojka Lovců: „Čeká nás poslední domácí zápas roku proti Hranicím. K zápasu musíme přistoupit zodpovědně a potvrdit roli favorita. Hranice dokáží být nepříjemný soupeř. My se však musíme soustředit na naši hru a připsat si tak dva body do tabulky.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,