Moderní dynamika a konzervativní redesign, to jsou nové dresy z dílny Ondřeje Vyhnánka

Moderní dynamika a konzervativní redesign, to jsou nové dresy z dílny Ondřeje Vyhnánka

Nová sezóna = nové dresy = nové výzvy. To je hlavní motto, pod kterým byly představeny dresy Lovců na sezónu 2024/2025.

Nyní je čas podívat se na ně o něco důkladněji. Dresy pro novou sezónu vycházejí z vizuální identity originálních dresů pro náš klub, které jsme představili před 3 lety. Jednalo se o individuálně vytvořenou kolekci přímo pro Lovci Lovosice, za kterou stál grafický designer a výtvarník Ondřej Vyhnánek. Stejný autor se podílel také na nových dresech pro ročník 2024/2025.

Stejně jako v předchozích letech jsou oddělené barevné varianty pro domácí utkání (tmavá verze) a zápasy na hřištích soupeřů (světlá verze). Brankářské dresy budou i nadále v červené a fluorescentní žluto-zelené variantě.

Autor fotografie: Ondřej Klíma. Zdroj foto: https://rikakdo.cz/leto-v-karline-rozkvetla-vystava-u-reky/

„Jedná se sice o nové dresy, ale chtěli jsme zachovat tradiční barvy. Místo nových barev jsme tak použili maskáč v modernější dynamice, redesign starého maskáčového vzoru je svým způsobem konzervativní a barevnost podobná. Ale jedná se o zcela nový pattern v rámci kterého dochází k přechodu od tmavě modré do černé v horní části dresu. Tím dochází k dynamickému gradientu. Novým dalším motivem v rámci patternu jsou drobné tečky, které dotváří tvar vzoru a vlastně tvoří novou barvu.“ říká autor dresu umělec Ondřej Vyhnánek.

Nové dresy 2024/2025 – nejdůležitější prvky:

  • současný progresivní font písma z dílny typografického studia Heavyweight
  • nový pattern dresů
  • celoplošný pattern včetně rukávů
  • logo „Bojujeme za náš kraj“

Video s představením dresů jste mohli zhlédnout zde. Vzhledem k tomu, že nositeli nového designu dresů budou od nové sezóny 2024/2025 i všechny mládežnické kategorie, vystupují v promo videu vedle extraligových Lovců také zástupci lovosických nadějí. Pro ty jsou aktuálně vyráběny varianty mládežnických dresů. Natáčení videa probíhalo v Hibschově jeskyni a okolí nedaleko Litoměřic, druhá část pak v rámci sportovního areálu Lovosice. Tímto ještě jednou děkujeme všem, kteří se na jeho tvorbě podíleli.

Kategorie: aktuality, tým "A"