Tým Lovců zahájil přípravu na novou sezónu.

Tým Lovců zahájil přípravu na novou sezónu

V pondělí 15. července se poprvé před novou sezónou sešli hráči „A“ týmu mužů, aby zahájili letní přípravu na nový soutěžní ročník.

Ten odstartují Lovci tradičně Otvírákem na zimním stadionu, ve kterém v sobotu 7. září od 20:15 hodin přivítají celek HC Dukla Praha. Poosmé budeme sezónu zahajovat v unikátním prostředí, přičemž utkání bude opět součástí obřího mládežnického turnaje Házenkářský festival Lovosice (účast 72 týmů).

Kompletní los extraligy pro ročník 2024/2025 najdete zde.

Tým Lovců po bronzové sezóně opustil gruzínský reprezentant Giorgii Dikhaminjia, který zamířil do Polska. Po krátkém angažmá nebude v týmu pokračovat ani izraelský brankář Tom Shem Tov, kterého náš klub angažoval pouze na play-off. Novými tvářemi v kádru se staly spojky Martin Říha, který přichází z Talent tým Plzeňského kraje, a ukrajinský legionář Danylo Khaian, kterého jsme angažovali z týmu slovenského šampiona Tatranu Prešov. Z juniorského týmu byli na soupisku zapsáni loňští dorostenci František Šafránek (pivot) a Martin Zámyslický (spojka). „A“ tým povedou stejně jako loni trenéři Roman Jelínek a Martin Hríb.

Součástí přípravy celku bude také soustředění v Napajedlech (7. – 11. 8.). Zde na Lovce čekají dvě přípravná střetnutí proti finalistovi slovenské soutěže MŠK Považská Bystrica a domácímu týmu TJFS Napajedla. Naši házenkáři a trenéři pak v sobotu 10. 8. povedou také ukázkový trénink pro děti a mládež z místního házenkářského klubu.

Po návratu z Napajedel bude příprava pokračovat v domácím prostředí a fanoušci se mohou těšit na další ročník tradičního turnaje mužů „Memoriál Františka Arnošta“. Ten se v Lovosicích uskuteční v termínu 15. – 17. 8. za účasti 4 týmů: Lovci Lovosice, HC Dukla Praha, Dessau-Roßlauer HV 06 (Německo), HV KRAS/Volendam (Holandsko). Nizozemský účastník EHF European Cup zároveň v Lovosicích absolvuje soustředění před novou sezónou.

Další přípravná střetnutí jsou ještě v jednání a informace přineseme na našich sociálních sítích. Letní příprava slouží nejen k přípravě na nový soutěžní ročník Chance extraligy, ale také jako příprava na účast Lovců v rámci EHF European Cup. V něm jsme nasazeni do 2. kola a soupeřem nám je kosovský celek KH Besa Famgas. Informace k soupeři a losu zde.

V prodeji jsou již permanentní vstupenky na novou sezónu, které můžete zakoupit zde. Informace k permanentkám čtěte v článku.

Přátelská utkání Lovců před novou sezónou: 

Napajedla 9. 8. 18:00 Lovci Lovosice – MŠK Povážska Bystrica
Napajedla 10. 8. 17:00 TJFS Napajedla – Lovci Lovosice

Memoriál Františka Arnošta – Lovosice 

čtvrtek 15. 8.
17:00 Lovci Lovosice – Dessau-Roßlauer HV 06
19:00 HC Dukla Praha – HV KRAS/Volendam

pátek 16. 8. 
17:00 HV KRAS/Volendam – Lovci Lovosice
19:00 Dessau-Roßlauer HV 06 – HC Dukla Praha

sobota 17. 8. 
10:30 HV KRAS/Volendam  – Dessau-Roßlauer HV 06
12:30 Lovci Lovosice – HC Dukla Praha

 

 

 

 

 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: