Charitativní tombola Házenkářského festivalu 2024

Charitativní tombola Házenkářského festivalu 2024

Ve středu jsme vás informovali o charitativním projektu, který je součástí Otvíráku 2024 a Házenkářského festivalu Lovosice. Zapojit se do podpory Radka Tomana bude možné také prostřednictvím speciální charitativní tomboly.

Charitativní tombola pro Radka. 

Tombola bude součástí Házenkářského festivalu, který proběhne v Lovosicích od pátku 6. září do neděle 8. září. Loni bylo v osudí 1000 „vstupenek“ a hlavní cenou byla elektrická koloběžka v hodnotě 9.000 Kč. Letos jsme ve spolupráci s naším partnerem FAST ČR, a.s. pro vítěze nachystali kombinovanou ledničku s mrazničkou (doprava po ČR zajištěna! :)) v hodnotě 20.000 Kč. A dvojnásobná hlavní cena si žádá ideálně dvojnásobný počet tombolových lístků. Číslo 2000 je naším cílem, zatím jsme se díky našim partnerům a přátelům dokázali posunout na bezmála 1300 ks odměn pro ty, kteří se rozhodnou pomoci.

Vstupenky budou stát stejně jako loni 30 Kč. Každá vstupenka vyhraje některou z cen, které do ní věnovali naši partneři (velké díky všem!). Tzn. že každý, kdo si koupí vstupenku, získává automaticky cenu (a spousta z cen rozhodně není drobná!) a zároveň pak všechny vstupenky postupují do slosování o hlavní cenu.

Hlavní cenou je tedy kombinovaná chladnička/mrazák v hodnotě 20.000 Kč a jejího nového majitele budeme losovat o přestávce Otvíráku. Dále vylosujeme ještě dvě ceny v podobě balíčku produktů od společnosti Yoursport a špičkového házenkářského míče Molten od společnosti Lemansport.

Hlavní cena: Kombinovaná chladnička PCN 495 EX

Lístky do tomboly budou v prodeji v rámci akreditačního stanu Házenkářského festivalu od pátku do neděle resp. do jejich vyprodání. Moc bychom si přáli, aby i letos nezůstal ani jediný! Loni tombola přinesla do charitativního balíčku 30.000 Kč, letos se věřím posuneme ještě výše!

Podpořit Radka může každý z vás a možností, jak se zapojit, je opravdu mnoho (viz článek zde). Přijďte povzbudit Lovce a z každé prodané vstupenky poputuje 1/4 ve prospěch kluků. Přidejte se k naší charitativní aukci dresů (podrobnosti později), získejte dres vašeho oblíbeného hráče a podpořte dobrou věc! Nebo si kupte lístek do charitativní tomboly a můžete za cenu 30 Kč vyhrát hlavní cenu!

Každý z nás může udělat jeden drobný krok k tomu, abychom společně pomohli tam, kde je potřeba.

Děkujeme všem, kteří se zapojí a pomohou Radkovi v jejich další životní cestě. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,