Osmý Otvírák sezóny se blíží!

Osmý Otvírák sezóny se blíží!

Již jen necelé tři týdny zbývají do otevření bran zimního stadionu, kde se v sobotu 7. září uskuteční již osmý ročník slavnostního zahájení extraligové sezóny pod názvem Otvírák sezóny.

Otvírák je vedle souběžně konaného Házenkářského festivalu, který letos organizujeme již po jedenácté, naší klubovou pýchou a znovu se stane největším házenkářským utkáním, které se v České republice uskuteční.

Dnes si můžete přečíst úvodní informace k tomuto velkolepému zápasu, veškeré podrobnosti budou následovat.

Historie otvíráků na zimním stadionu.

V roce 2017 se klub HK Lovosice poprvé rozhodl představit extraligu ve slavnostním kabátě a v prostředí zimního stadionu. Před třemi lety jsme společně oslavili 60 let od založení našeho klubu a protože unikátní utkání slavilo úspěch, rozhodli jsme se uspořádat další ročníky. Postupně tak přišel rok 2018 a loučení Honzy Landy s jeho aktivní hráčskou kariérou. Následoval rok 2019, ve kterém byl otvírák extraligy věnován oslavě házené v Ústeckém kraji. Rok 2020 nepřinesl žádné speciální téma, ale znovu jsme v něm dokázali společně pomoci v duchu „Lovci mají srdce“ finanční podporou pro Ládíka a Rozárku. Rok 2021 se nesl ve znamení vzpomínek – Deset let od stříbra aneb sezóna bílého pekla. Bylo tomu právě 10 let, co jsme v Lovosicích bojovali o první zlatou medaili v historii klubu. Nakonec jsme na ni v památečném „bílém pekle“ nedosáhli, ale rozhodně je zápas s Duklou a celá sezóna 2010/2011 jedním z těch, které navždy zůstanou zapsány zlatým písmem v historii lovosické házené. V rámci Otvíráku 2022 jsme společně slavili velmi úspěšnou sezónu lovosické mládeže pod názvem Věříme v budoucnost. Poslední Otvírák 2023 se mimo jiné věnoval také X. výročí Házenkářského festivalu v Lovosicích.

Rok 2017 – Oslavy 60 let klubu HK Lovosice

Rok 2018 – Poslední zápas Honzy Landy

Otvírák 2018

Rok 2019 – Oslava házené v Ústeckém kraji

Rok 2020 – Lovci mají srdce

Rok 2021 – Deset let od stříbra aneb sezóna bílého pekla.

Rok 2022 – Věříme v budoucnost! 

Rok 2023Házenkářský festival slaví X. výročí

Otvírák 2024 se uskuteční v sobotu 7. září od 20:15 hodin, soupeřem nám bude tým HC Dukla Praha. Zápas je opět součástí obřího mládežnického turnaje „Házenkářský festival Lovosice“, který na severu Čech narostl opravdu do gigantických rozměrů, a my již několik týdnů usilovně pracujeme na tom, aby se sobota 7. září stala dalším házenkářským svátkem.

Pro fanoušky bude v rámci utkání připraven speciální program, nevšední aranžmá, grafika a efekty. A znovu budeme pomáhat v duchu motta „Lovci mají srdce“, tentokrát Radku Tomanovi, odchovanci lovosické házené. Informace k jeho životnímu příběhu najdete zde.

Vybraná částka, kterou pomůžeme, se bude skládat ze 4 položek:

  • částka z charitativní tomboly Házenkářského festivalu
  • výtěžek z aukce dresů Lovci Lovosice 2023/2024 (podrobnosti později),
  • částka z každého vstřeleného gólu hráčů Lovosic a Dukly Praha,
  • část ze vstupného na sobotní duel (online od 26. 8. 8:00)

Věříme, že společně dokážeme přispět, abychom opět pomohli v nelehké životní situaci.

Vstupenky na tento unikátní zápas budou v prodeji online od pondělí 26. 8. od 8:00 případně v rámci akreditačního stanu Lovci Lovosice, který najdete před zimním stadionem (pátek 12 – 18, sobota 10 – 18). Přímo před zápasem pak budou v prodeji na pokladně u vstupu na zimní stadion. Vstupenky v předprodeji jsou nabízeny za zvýhodněnou cenu!

Cena vstupenky (všechny vstupenky jsou na stání!): 

  online kasa
Mládež 15+/dospělí 150,00 Kč 200,00 Kč
Děti 4-14,99 let, důchodci nad 65 let/ZTP, ZTP-P 100,00 Kč 130,00 Kč
Děti 0 -3,99 let * zdarma** zdarma**

Čtvrtina ze vstupného poputuje Radkovi. Na toto utkání již platí zvýhodněné permanentní vstupenky, fanouškům Lovců rozhodně doporučujeme jejich nákup (zde), díky kterému budete moci výhody využít již právě v rámci Otvíráku. Pozor! Je možné objednávat již jen virtuální typ permanentek.

Upozornění pro fanoušky: k zimnímu stadionu nebude možné dojet autem. Je potřeba zaparkovat v jiných částech Lovosic a k zimnímu stadionu dojít pěšky.

Prosíme fanoušky, aby dbali pokynů pořadatelů a respektovali zvláštní režim sobotního střetnutí! Děkujeme! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!