Lovci mají srdce

Otvírák 2024 pomůže odchovanci klubu Radku Tomanovi

V duchu motta „Lovci mají srdce“ budeme i v rámci letošní Otvíráku pomáhat, kde je potřeba. Výtěžek z charitativní akce pomůže bývalému hráči Lovosic Radku Tomanovi.

Radek je náš odchovanec, kterého si fanoušci mohou pamatovat také ze zápasů „A“ týmu. Sportovci, který se v civilním zaměstnání stal policistou, se život obrátil naruby před 3 lety, kdy jej postihla mozková mrtvice. Radek má za sebou řadu operací a rehabilitací. S bojovností sobě vlastní se snaží vrátit do plného života a my bychom mu velmi rádi společně s vámi podali pomocnou ruku a podpořili ho na jeho cestě. Detailní informace k příběhu Radka si můžete přečíst zde.

Zdroj foto: Radek Toman.

Jak budeme pomáhat? Příspěvek pro Radka se bude skládat z několika částí: 

  1. část výtěžku ze vstupného na Otvírák sezóny 2024
  2. výtěžek z charitativní aukce dresů z bronzové sezóny 2024/2025
  3. výtěžek z charitativní tomboly Házenkářského festivalu 2024
  4. částka za každý vstřelený gól hráčů Lovců a Dukly na Otvíráku 2024

Charitativní tombola Házenkářského festivalu 2024. 

Tombolu jsme premiérově vyzkoušeli v rámci  loňského ročníku Házenkářského festivalu a jsme pyšní na to, že jsme společně s vámi do posledního dokázali vyprodat všechny tombolové lístky. Loni jich bylo 1000 a my máme letos smělou ambici tento počet navýšit minimálně na 1500 ks (aktuálně máme již 1174 odměn a sbíráme dále!). Slosovatelné lístky v ceně 30 Kč budou opět v prodeji od začátku Házenkářského festivalu v akreditačním stanu Lovců (u zimního stadionu). Pokud si lístek zakoupíte, můžete vyhrát hned 2x! Každý lístek vyhrává některou z drobných cen věnovaných našimi partnery a zároveň také postupuje do slosování o hlavní cenu. Hlavní cenou bude letos kombinovaná chladnička s mrazničkou v hodnotě 20.000 Kč. Dále budou připraveny dvě ceny pro 2. a 3. místo v podobě balíčku od společnosti Yoursport (zastoupení Kempa) a top házenkářského míče Molten od společnosti Lemansport.

Podpořit Radka tak může každý z vás, protože možností, jak se zapojit, je opravdu mnoho. Přijďte povzbudit Lovce a z každé prodané vstupenky poputuje 1/4 ve prospěch kluků. Přidejte se k naší charitativní aukci dresů, získejte dres vašeho oblíbeného hráče a podpořte dobrou věc! Nebo si kupte lístek do charitativní tomboly a můžete za cenu 30 Kč vyhrát hlavní cenu!

Každý z nás může udělat jeden drobný krok k tomu, abychom společně pomohli tam, kde je potřeba.

Děkujeme všem, kteří se zapojí a pomohou Radkovi v jeho další životní cestě. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,